AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - SMD Angel-eyes választása.

SMD Angel-eyes, magyarul SMD angyalszemek a neve az olyan fényforrásnak, amelyet kör alakúra formált csíkként lehet az autóra kiegészítő, vagy dizájn fényforrásként felszerelni. További tuning shop termékeink elérhetőek az áruházunkban!

Az SMD Angel-eyes funkciója

Az SMD Angel-eyes, vagyis SMD angyalszemek funkciója arra korlátozódik, hogy kör alakban, több kis fényforrásból álló egységként emelje ki a kör közepén található fényforrást, mintegy annak díszítő elemeként funkcionálva. Magától érthető, hogy egy szemben érkező autó első fényforrásainak környéke bármilyen dizájnos is legyen, ha a fényszórók be vannak kapcsolva, belőlük semmi sem látszik. Ilyenkor ad egyéni jelleget és plusz fényhatást a fényforrás köré szerelt angyalszem, ami még akkor is kifejti díszítő hatását, ha az autó reflektora van bekapcsolva. Felszerelése

 

SMD Angel-eyes

A legújabb évjáratú autók némelyikébe már eredetileg SMD Angel-eyes fényforrásokat szerelnek, vagyis olyan égők vannak a reflektorban, amelyek köré már eredetileg ez a kiegészítő van szerelve. Amennyiben ilyen a mi autónkban nincs, de nagyon szeretnénk, akkor ezt külön kell megvásárolni és beszerelni, ami nem túl bonyolult feladat, akár otthon a garázsban is el lehet végezni. Előfeltétele azonban, hogy beszerezzük a megfelelő angyalszemeket, amelyek univerzális kivitelben is kaphatók. Mindig figyeljünk arra, hogy előre csak fehér, hátra csak sárga fényt kibocsátó fényforrások kerüljenek.