AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Sebességváltó gomb választása.

Tuning sebességváltó gomb nélkül nyugodtan lehet autózni, de mennyivel kellemesebb érzés, ha ez az egyik legkisebb – és valljuk be nem a legfontosabb -, alkatrész megjelenése is magán viseli az egyéniségünk jegyeit. További tuning shop alkatrészek is elérhetőek áruházunkban!

A sebességváltó gomb szerepe

A sebességváltó gomb megjelenése, az, hogy milyen anyagból készül, nem sok hatással van az autónk erőátviteli rendszerének működésére, mondhatjuk akár azt is, hogy semmilyen hatással sincs rá, viszont ránk, a mi közérzetünkre nem kis befolyása lehet. Ha valaki már arra is megkülönböztetett figyelmet szentel,...


Keresse meg autójához megfelelő sebességváltó gombot:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

...hogy az autójában milyen illat terjeng, mégpedig – ha egy mód van rá -, az évszaknak szigorúan megfelelő illatosító használatával, akkor miért ne figyelne oda, hogy a legtöbbször megérintett autó alkatrész, a sebességváltó gomb milyen anyagból készül és hogy néz ki.

Anyaga és tuningja

Sebességváltó gomb

A sebességváltó gomb egyéni jellegét a leghatározottabban annak anyagával lehet aláhúzni. Egészen más üzenete van egy szikár dizájnt felmutató alumínium gombnak, mint egy sárga bőr sebváltókar végződésnek. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy hány kisplasztika, faragás, embléma, és persze más anyag, a műanyagtól kezdve az elefántcsonton befejezve, teheti változatossá az autó sebváltóját, olyanná, hogy az először beülő utasnak azonnal megakadjon rajta a szeme. A választék ezen a téren óriási, a fantáziának nem szab határt semmi, kivéve a jó ízlés, ami viszont - szemben az érdekes, szép sebességváltó gombokkal -, egyetlen autóalkatrész webáruházban sem szerezhető be.