AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Pedálszett választása.

Pedálszett segítségével gyorsan és igényesen lehet felújítani a kopott-, vagy az ízlésünknek nem megfelelő pedálokat az autóban. Vagyis a fékpedál, a gázpedál, és a kuplung pedál alakja és bevonata, a gázpedál eltérő formájától és méretétől függetlenül is egységes lehet. További tuning shop felszerelési cikkeinket keresse áruházunkban!

Csodálatos, színes pedálszett tuningokra cserélje a régi autó pedálokat.

Tehát, ha hozzányúlunk egy megkopott pedálhoz, akkor a legjobb, ha a többit is cseréljük. A leginkább mindig a gázpedál kopik meg. Miközben a kuplung és a fékpedálon az elhasználódásnak még csak jele sem látszik, a gázpedál gumiborítása már akár rongyosra is kophatott.


Keresse meg autójához illő sport tuning vagy univerzális pedál szettet:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Érhető, hiszen a gázpedálon tartjuk a legtöbbet a lábunkat, gyakorlatilag az egész út ideje alatt. A teljes pedálszett cseréje akkor is jó szolgálatot tehet, amikor az autónk eladására készülünk. Gyakori ugyanis, hogy a vevő a megkopott gázpedál láttán bizalmatlanná válik a gépkocsi kilométerórájának állásával szemben. Pedig csak arról van szó, hogy a nem elég kemény gumi a szokásosnál is erősebben kopott el.

Esztétikus autó pedálszett a sportos vezetés szerelmeseinek.

Pedálszett

A pedálok lecserélésének, egy pedálszett beszerzésének azonban nem csak praktikus okait lehetnek. Elég, ha „csak” nem tetszenek a pedálok. Esetleg azt szeretnénk, hogy a pedálok alakjában, színében, mintázatában is megjelenjen az egyéniségünk. A nagy sorozatban gyártott, teljesen egyforma termékek, így az autók használói is természetes indíttatást éreznek, hogy a maguk képére formálják azokat. Ehhez nem csak az üléshuzatok, a tükörre akasztott fityegő, vagy egyéb extrák, de egy pedálszett is alkalmas lehet.