AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Neon szett választása.

A Neon szett népszerű tuning shop termék, mert a felszerelésével földönkívüli hatást lehet elérni az autó alját megvilágítva. A különféle hosszúságú neon fénycsövek a jármű alól sejtelmes fényt bocsátanak ki.

A neon szett funkciója

A neon szett kizárólag dizájn funkcióval rendelkezik, vagyis gyakorlati jelentősége nincs az autó működésére, vagy menetstabilitására. Aki azonban szereti, ha mindenki megfordul a járműve után, vagy már messziről meg tudja állapítani, hogy a különlegesen megvilágított autóval ki érkezik a város főterére, az minél hamarabb vásároljon magának egy szettet, a hatás nem fog elmaradni. Annál is inkább, mert – természetesen – több színben is kapható, így még akkor is egyediek lehetünk, ha a városban már másnak is van ilyen dekorációs elem az autója alatt.A neon szett felszerelése

Neon szett

A neon szett több eltérő hosszúságú neoncsőből áll úgy, hogy könnyen a karosszériához lehessen őket rögzíteni a kocsi alján. A legnépszerűbb a piros szín, de kapható szett zöld és kék színben is. A hatást erősen fokozni lehet azzal, ha az autó rendszámtábláját is neonnal világítjuk meg, vagy stroboszkópos neonnal dobjuk fel az egészet. Ez utóbbinál azonban vigyázni kell, hogy hová szereljük, mert használata a közúton erősen korlátozott, és büntetést vonhat maga után, ha az autónkat a város legszebb lányai mellett egy rendőr is megcsodálja.