AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Mérőórák választása.

Mérőórák segítségével tájékozódik az autó vezetője a jármű egyes egységeinek állapotáról, működéséről. A mérőórák a hőmérsékletről, az olajszintről, a gumiabroncsok nyomásáról informálják.

Mérőórák az autóban

A mai autókban szinte megszámlálhatatlan mérőóra működik, vagy az ezek funkcióját átvevő fedélzeti komputer gondoskodik arról, hogy az autó vezetője mindenről időben információhoz jusson, ami az autóban és a környékén történik. Természetesen – főleg régebbi évjáratoknál – mindig ki lehet egészíteni az adott kínálatot újabb mérőórák, vagy egy több funkciós mérőóra utólagos beszerelésével és ennek van is gyakorlati haszna, főleg ha nem duplikáljuk az egyébként már meglévő kijelzőket. 


1 2 > 
1 2 > 

A mérőórák beszerelése

A mérőórák utólagos beszerelésének dizájn szerepe is lehet, mert használatukkal egy túra- vagy versenyautó érzetét lehet kelteni. Tehát ez is elég indok mérőóra utólagos beszerzésére. Ha nem erről van szó, akkor a javasolt eljárás: nézzük meg, hogy mi van a kocsiba eredetileg is beépítve, az mennyire funkcionális, és ennek fényében döntsünk arról, kell-e plusz mérőórát beszerelnünk és annak milyen funkciókat szánunk. Ezután már csak rá kell kattintani az alkatreszek.hu weboldalra. Ilyen egyszerű.