AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led stroboszkóp választása.

Led stroboszkóp felhasználásával a folyamatosan és nagy frekvencián felvillanó és kialvó fény figyelemfelkeltő hatására építünk. Mint számos másik tuning shop felszerelés esetében, a felhasználása nem minden esetben engedélyezett a közúti forgalomban.

A led stroboszkóp működése

A led stroboszkóp a többi, hagyományos stroboszkóppal megegyező elven működik. Lényege, hogy a fényforrás nagy frekvencián felvillan, és kialszik, akár 100-szor egy másodpercben. Ennek hatására a fénycsóvában mozgó tárgyak mozgása szaggatottá válik. Másik oldalról viszont, az ilyen fényt kibocsátó objektum nagyon felhívja magára a figyelmet. Ez utóbbi tulajdonsága az alkatrésznek jó szolgálatot tehet a hátsó ködlámpa esetében. A szaggatottnak látszó mozgás viszont meg is tévesztheti az autóst, ezért a stroboszkópokat csak korlátozottan lehet a közúti forgalomban használni.


1 2 > 
1 2 > 

Előnyei

Led stroboszkóp

 

A led stroboszkóp számos előnnyel rendelkezik az egyéb stroboszkópokkal szemben. Könnyebben kezeli a gyorsan ismétlődő ki-be kapcsolással járó terhelést, és – mint ismeretes – kevesebb energiát használ, a természeteshez közelebb álló fényt bocsát ki. Mérete is kisebb, mint az egyéb fényforrásoké, és nincs szükség a működtetéséhez segédberendezésekre. Könnyebben tehető vízhatlanná, és más külső behatások ellen is egyszerűbben védhető. Egy szóval a többinél praktikusabb és olcsóbban üzemeltetető megoldást kínál.