AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led rendszám világítás választása.

Led rendszám világítás felszerelésével nem a sebességtúllépést fényképező rendőrök dolgát könnyítjük meg, mert megy az nekik segítség nélkül is. Inkább az autó külső megjelenése javul. További tuning shop termékeinket keresse áruházunkban!

A led rendszám világítás szerepe

A led rendszám világítás szerepe tehát csak annyi, hogy jobban le lehet olvasni a rendszámtáblánkat, még nagyobb ködben, vagy szürke, esős időben is. Ennek előnyeit nehéz az első pillanatban felismerni és a másodikban is. Persze az más dolog, ha egyébként is ledes csíkokkal, vagy belül ledpanelekkel dobtuk fel az autónkat, mert azok fényében már szinte rosszul néz ki a gyengén megvilágított rendszámtáblánk. Persze az sem válik a dizájn előnyére, ha az autónk úgy néz ki, mint egy négy keréken járó karácsonyfa. Működése

Led rendszám világítás

A led rendszámtábla világításnak legalább azt tudnia kell, mint amit az eredeti világítás tudott, már akkor, amikor az autónk legördült a szerelőszalagról. Magyarul jól láthatóan meg kell világítsa a rendszámtáblánkat, és nem lehet annyira csicsás, hogy a rendszám leolvasását nehezítse, vagy összezavarja az autó után közlekedőket. Lehet a korlátozásba azonban belefér, hogy két színű legyen. Vagyis hátul egy fehér és egy sárga fényt kibocsátó fényforrást használjunk a rendszám megvilágítására. Jól néz ki és még funkcionális is, ha az egyik színű fény csak a betűket, a másik meg a számokat emeli ki.