AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led panel választása.

Led panel a ledes égőkkel működő, az autóban is könnyen felszerelhető világítótesteknek. Valamivel többet tudnak, mint egy ledcsík, de nem olyan bonyolultak, mint egy ledes lámpatest. Tekinste meg tuning shop felszerelések és kiegészítők csoportunk teljes kínálatát!

A led panel szerepe

A led panelnek inkább van praktikus funkciója, mint amennyire a dizájnt feldobó szerepe, bár nyilván esztétikailag sem közömbös, hogy hova tesszük és milyen a formája, a fénye színe stb.


1 2 > 
1 2 > 

Mégis azt lehet mondani, hogy utólag beszerelhető segéd fényforrásként funkcionálnak az autóban, azokkal az előnyökkel, amelyek a mobilitásukból, a könnyű szerelhetőségükből és a led alacsony energiaigényéből fakad. Alapvetően az autó belsejében szokták felszerelni. Nagyon jól használható a csomagtartó világításának feljavítására.

Működése

Led panel

 

Mivel ez az alkatrész nem elsősorban díszítő, ezért fontos, hogy elég fényerőt szolgáltasson a funkciója ellátásához. Ezért rendszerint az autó akkumulátoráról kapja a működéséhez szükséges energiát. Általában nem az autó első ülései környékén szokás felszerelni, jellemzően nem is a szivargyújtóról működik. Magyarul be kell kötni az autó 12 V feszültségű elektromos hálózatába, ami ugyan nem annyira bonyolult feladat, de azért némi ismeretet és főleg gondos odafigyelést igényel, mert egy-két könnyelmű mozdulattal végzetesen össze lehet kuszálni az elektromos áram útját az autóban, ami komoly problémákhoz vezethet.