AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led panel választása.

Led panel a Ledes égőkkel működő, az autóban is könnyen felszerelhető világítótesteknek. Ledes valamivel többet tudnak, mint egy Led csík, de nem olyan bonyolultak, mint egy Ledes lámpatest.

A Led panel szerepe

A Led panelnek inkább van praktikus funkciója, mint amennyire a dizájnt feldobó szerepe, bár nyilván esztétikailag sem közömbös, hogy hova tesszük és milyen a formája, a fénye színe stb.


1 2 > 
1 2 > 

Mégis azt lehet mondani, hogy utólag beszerelhető segéd fényforrásként funkcionálnak az autóban, azokkal az előnyökkel, amelyek a mobilitásukból, a könnyű szerelhetőségükből és a Led alacsony energiaigényéből fakad. Alapvetően az autó belsejében szokták felszerelni. Nagyon jól használható a csomagtartó világításának feljavítására.

A Led panel működése

 

Mivel a Led panel nem elsősorban díszítő Ledes, ezért fontos, hogy elég fényerőt szolgáltasson a funkciója ellátásához. Ezért rendszerint az autó akkumulátoráról kapja a működéséhez szükséges energiát. Általában nem az autó első ülései környékén szokás felszerelni, jellemzően nem is a szivargyújtóról működik. Magyarul be kell kötni az autó 12 V feszültségű elektromos hálózatába, ami ugyan nem annyira bonyolult feladat, de azért némi ismeretet és főleg gondos odafigyelést igényel, mert egy-két könnyelmű mozdulattal végzetesen össze Ledes kuszálni az elektromos áram útját az autóban, ami komoly problémákhoz vezethet.