AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led dekoráció választása.

Led dekoráció vagy másképpen fogalmazva, led dekorációs fényforrás használatával nem csak térplasztikák, beltéri díszítő elemek szépsége emelhető ki, de az autó belső tere, vagy egyes külső elemei is tuningolhatók.

Led dekoráció a műszerfalon

A led dekoráció elterjedését - gazdaságossági előnyei mellett - annak is köszönheti, hogy minden alapszínt könnyen létre lehet hozni led izzók segítségével. Nem volt ez mindig így. Alig 20 éve „találták fel” a ledes kék színt, és akkor vált lehetővé led izzóval fehér fényt létrehozni, amiért két éve két japán tudós Nobel-díjat is kapott.


Válassza ki autójához illő led dekorációkat:


Ezek a kis méretű és nem melegedő, fényt kibocsátó diódák ideálisak a műszerfal egyes elemeinek dekoratív, színes megvilágításához. Könnyen és jól be lehet állítani a megfelelő led izzó kiválasztásával a led dekoráció fényerejét, hogy ne zavarja a gépkocsi vezetőjét, ugyanakkor jól megvilágítsa azt, amit látnia kell, ráadásul úgy, hogy ez a megvilágítás maga is attraktív legyen. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Led dekoráció az utastérben.

Led dekorációk autó tuninghoz.

A led dekoráció a legjobb megoldás számos, az utastérben található berendezés, vagy használati tárgy diszkrét megvilágításához. Ez lehet egy fontos kapcsoló, a kilincs, vagy egy hamutartó, italtartó, esetleg a szivargyújtó, bármi, amire fel szeretnénk hívni a figyelmet, és közben érdekes és élvezetes fényhatást is el akarunk érni. A kocsi belsejében paradox módon, de teljesen logikusan finoman meg kell világítani még a világítás kapcsolóját is, hogy az esti utazás közben, szükség esetén az utasoknak ne kelljen percekig a sötétben tapogatózniuk. Mindezekre a legalkalmasabb a led dekoráció. Az ilyen dekorációs célokra aligha van jobb megoldás, mint a led dekoráció, a ledek közismert előnyei, az energia takarékosság, a nagy fényerő és a hosszú élettartam miatt.