AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led cső választása.

Led cső a neve a csőalakú, tehát hosszúkás világítótestnek, amely led izzóként működik. Hasonló a formája, mint az egykori neon égőké volt, de ez egy teljesen más technológia. Ez tulajdonképpen egy színes fényt kibocsátó dióda. Más tuning felszerelési cikk után kutat? Tekinste meg teljes kínálatunkat!

A led cső legnagyobb előnye az alacson fogyasztás mellett, hogy kevésbé zavarja szemünket.

Előnyei jól kihasználhatók az autózásban is. Ezért érdemes a gépkocsiba egy ilyen csövet építeni olyan helyekre, ahol eddig hagyományos égők funkcionáltak. Így például a belső világításhoz, vagy a csomagtartó megvilágításához, esetleg az autó padlózatának bensősége fényesítéséhez.


Keresse meg autójához illő terméket:

1 2 > 
1 2 > 

Ez, mint egy csőalakú világítótest a legkedvezőbb megoldást jelenti. Persze az autó megjelenésének lenyűgöző hatását nagy mértékben fokozhatjuk, ha a világító csövet az autón kívül használjuk, a kocsi formáinak kihangsúlyozásához.

Led csövek az autó belső és külső tuningolásához.

Led cső

A neoncsővel szemben az emberi szem számára sokkal „emészthetőbb”,vagyis a természetes fényhez, a napfényhez jobban hasonlító fényt hoz létre. Mindezt kevesebb energia felhasználásával, tehát környezetkímélő módon teszi. Csak összehasonlításképpen. Egy 20 négyzetméteres szobát egy alig 40 Wattos led égővel, vagy több, összességében 40 Wattot fogyasztóval teljesen be lehet világítani, míg ugyanehhez két hagyományos 100-as izzó sem elég, nem beszélve a létrehozott fény természetellenes színéről.