AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led cső választása.

Led cső a neve a cső alakú, tehát hosszúkás világítótestnek, amely led izzóként működik. Hasonló a formája, mint az egykori neon égőké volt, de ez egy teljesen más technológia. A ledcső tulajdonképpen egy színes fényt kibocsátó dióda.

A led cső legnagyobb előnye az alacson fogyasztás mellett, hogy kevésbé zavarja szemünket.

A led cső előnyei jól kihasználhatók az autózásban is. Ezért érdemes a gépkocsiba led csövet építeni olyan helyekre, ahol eddig hagyományos égők funkcionáltak. Így például a belső világításhoz, vagy a csomagtartó megvilágításához, esetleg az autó padlózatának bensősége fényesítéséhez.


Keresse meg autójához illő led csöveket:

1 2 > 
1 2 > 

A led cső bárhol, ahol cső alakú világítótest a legkedvezőbb megoldás. Persze az autó megjelenésének lenyűgöző hatását nagy mértékben fokozhatjuk, ha a led csövet az autón kívül használjuk, a kocsi formáinak kihangsúlyozásához. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Led csövek az autó belső és külső tuningolásához.

Led cső tuning autójához

A led cső a neoncsővel szemben az emberi szem számára sokkal „emészthetőbb”,vagyis a természetes fényhez, a napfényhez jobban hasonlító fényt hoz létre. Mindezt kevesebb energia felhasználásával, tehát környezetkímélő módon teszi. Csak összehasonlításképpen. Egy 20 négyzetméteres szobát egy alig 40 Wattos led égővel, vagy több, összességében 40 Wattot fogyasztó led csővel teljesen be lehet világítani, míg ugyanehhez két hagyományos 100-as izzó sem elég, nem beszélve a létrehozott fény természetellenes színéről.