AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led csík választása.

Led csík felragasztásával – főleg az éji homályban – egészen új megjelenést kölcsönözhetünk az autónknak. Annyiféle formában és színben lehet beszerezni, hogy mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

A led csíkok feldobják az autót

Aki szereti feldobni kedvenc autója dizájnját, az szinte egészen biztosan rászánja magát egy jó kis csíkra. Egy Led csíkra természetesen. Annál is inkább, mivel egyrészt nem olyan nagy beruházás, másrészt könnyen lehet a csíkot az autó külsején és belsején is a karosszériához vagy bármi máshoz rögzíteni. 


1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

A többi már a jól megválasztott Led csíkokra tartozik, amelyeket szinte mindenhol fel lehet használni, mivel öntapadósak, rugalmasak, víz- és hőállóak és fényforrásként roppant energiatakarékosak.

A Led csíkokban is van minőségi és gagyi

 

Mint minden autótartozéknál, alkatrésznél a Led csíknál is oda kell figyelni a minőségre. Ellenkező esetben a felragasztott csík lassan lemászik a helyéről, a fényforrás megvakul, egészen egyszerűen idő előtt tönkremegy és a ráfordítás kidobott pénznek bizonyul. Magyarul: az olyan apróságoknál, mint amilyen egy Led csík is tanácsos a megszokott és a garantáltan jó minőséget garantáló beszerzési forrásnál maradni. Egy százezer forintos alkatrészekkel is kereskedő cégnek biztosan nem éri meg néhány forintot keresni egy gagyi csíkon és aztán ezért elveszteni a törzsvevőjét.