AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Láva cső választása.

Láva cső segítségével nem csak meghökkentő fényhatást, egyedi hangulatot tudunk az autó belsejébe varázsolni, hanem ez a fényforrás állandóan változó mozgásban lévő fényhatásokkal színesíti környezetét, más és más színárnyalatokban.

Láva cső használata autóban, mint látvány tuning az utastérben.

Láva lámpa fényforrás kizárólag az autón belül használható, annak belső terét lehet attraktívra, hangulatosra tuningolni. Az állandóan mozgásban lévő kis buborékok keltette titokzatos fényhatással sejtelmes hangulatot lehet előállítani.


 

 


A láva cső belsejében található folyadékban kisebb-nagyobb viaszbuborékok úszkálnak kiszámíthatatlan ritmusban és irányokba, ezzel hozva létre a sajátságos láva cső hatást. Kék, zöld és piros színben egyaránt kapható. Rögzítését a kiválasztott helyre nagyon megkönnyíti a hátulján található öntapadó csík. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

A lávacső működtetése praktikus és látványos is egyben.

A szükséges energia a szivargyújtóból kábelen vezethető el hozzá. A láva cső számos előnyös tulajdonsága közül kiemelkedik, hogy erős a fénye, kicsi a súlya és keveset fogyaszt. Annyira mobil, hogy ha egy helyen meguntuk, akkor szinte egy nap többször is át lehet rendezni segítségével a kocsi belső fényvilágát. Bárhol, bármikor bekapcsolható. Egyszerű felépítése és a folyadékban lévő buborékok önmozgása miatt, gyakorlatilag nem romlik el. Fényereje és a fények mozgásának intenzitása az idő múlásával sem csökken.