AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Lámpa fólia választása.

Autó lámpa fólia használatával egészen egyedi és különleges fényhatást lehet elérni azzal, hogy az autó világító berendezéseinek fóliázásával egy igazi tuning shop vásárlóként megváltoztatjuk azok színét, de a fóliával védjük is az autó fényforrásait is.

Az autó lámpa fólia kettős szerepe

A lámpa fólia használatának két célja van. Az egyik a világítótesttel elérhető vizuális hatás, azaz a fényszóró, vagy a hátsó világítás színének megváltoztatása, amolyan show céljából. Ezzel persze csínján kell bánni, főleg a normális közúti forgalomban, mert nem lehet tetszés szerint változtatgatni az autó világításának erejét és színét.


Keresse meg autójához megfelelő autó lámpa fólia termákünket:


Másik célja a fényforrások védelme. Ez azt jelenti, hogy a termék megóvja a fényszórót a felverődő kövektől, a sárban, vízben található szilárd testek okozta sérülésektől, de védelmet nyújt a túl agresszív autómosóban, például a gőzborotvával szemben is.

Az autó lámpa fólia egyéb hasznos tulajdonságai

Lámpa fólia

Az autó lámpa fólia preventív funkciója kiterjed az UV sugárzás elleni védelemre is. Nagyon könnyen felvihető, a domború felületeket is jól betakarja. Később könnyen eltávolítható. Sem a felvitel, sem a használat, sem pedig az eltávolítás alkalmával semmilyen kárt, sérülést nem okoz a világítótestekben. Arra azonban oda kell figyelni, hogy – teljesen természetesen -, csökkenti a fényforrások erejét, hiszen akár mást színt ad, akár csak védelmi funkciót tölt be, valamennyi fényt óhatatlanul elnyel. Ez magától értetődően leginkább a színes fóliáknál fordul elő.