AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Lámpa fólia választása.

Lámpa fólia használatával egészen egyedi és különleges fényhatást lehet elérni azzal, hogy az autó világító berendezéseinek fóliázásával megváltoztatjuk azok színét, de a fóliával védjük is az autó fényforrásait.

A lámpa fólia kettős szerepe

A lámpa fólia használatának két célja van. Az egyik a világítótesttel elérhető vizuális hatás, azaz a fényszóró, vagy a hátsó világítás színének megváltoztatása, amolyan show céljából. Ezzel persze csínján kell bánni, főleg a normális közúti forgalomban, mert nem lehet tetszés szerint változtatgatni az autó világításának erejét és színét.


Keresse meg autójához megfelelő lámpa fóliát:


A másik célja a lámpa fólia felvitelének a fényforrások védelme. Ez azt jelenti, hogy a fólia megóvja a fényszórót a felverődő kövektől, a sárban, vízben található szilárd testek okozta sérülésektől, de védelmet nyújt a túl agresszív autómosóban, például a gőzborotvával szemben is. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A lámpa fólia egyéb hasznos tulajdonságai

A lámpa fólia preventív funkciója kiterjed az UV sugárzás elleni védelemre is. A fólia nagyon könnyen felvihető, a domború felületeket is jól betakarja. Később könnyen eltávolítható. Sem a felvitel, sem a használat, sem pedig az eltávolítás alkalmával semmilyen kárt, sérülést nem okoz a világítótestekben. Arra azonban oda kell figyelni, hogy – teljesen természetesen -, csökkenti a fényforrások erejét, hiszen akár mást színt ad, akár csak védelmi funkciót tölt be, valamennyi fényt óhatatlanul elnyel. Ez magától értetődően leginkább a színes fóliáknál fordul elő.