AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Króm logó és matrica választása.

Króm logó és matrica olyan a kifejezések, melyekről elsőre nem az autó jut az eszünkbe. Nagy kár, mert egy króm logó, mondjuk a saját nevünk, vagy az imádott nevének kezdőbetűivel erős benyomást tehet az utasokra, nem beszélve imádatunk tárgyáról.

Króm logó és matrica a megfelelő helyre téve az autón nagyot dobhatnak az összképen.

A matrica segítségével elegánsan figyelmeztethetjük az utasainkat, mit szabad és mint nem a kocsiban. A króm logót feltűnő helyen és figyelmet felkeltő méretben, nagyon szép betűtípusból érdemes megszerkeszteni, amihez egyenként is beszerezhetjük a szükséges betűket.


1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Tehát nem csak azért hatásos a króm logó, mert szépen fénylik, így felhívja magára a figyelmet, de az esetileg tervezett, vagy ismert és népszerű betű típusokból kreálva meggyőzően fejezheti ki az autó tulajdonosának személyiségét. A kocsiban ügyesen elhelyezett saját logó komoly meggyőző erővel rendelkezik, biztonságot, önbizalmat és megfontoltságot sugároz magából. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Információs, vagy dizájn matricát sok helyre ragaszthatunk az autóban.

Chrome car picture webschop.

A legismertebbek a dohányzást, vagy egyéb az autó tulajdonosa által nem preferált tevékenységet tiltó, de azt esetenként akár vicces formában eltanácsoló dizájn matricák. Nagyon hasznosak közülük azok, amelyek egyes autóalkatrészek, vagy részegységek működéséhez nyújtanak hasznos információt. Például a forgatási irány megadásával, vagy a nyitás módjára utaló jelzéssel a tanksapkán a hűtővíz, az olajbetöltő nyílás zárószerkezetén. Egy kutya mocskos tappancsának lenyomatát ábrázoló matrica sokat segíthet autónk tisztaságának megóvásához az ember legjobb barátjának szeleburdiságával szemben.