AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Kormány választása.

Nélküle nem autó az autó, mert a kormány az autó olyan meghatározó tartozéka, hogy el sem tudjuk nélküle képzelni. Mégis elő-elő fordul, és nem is olyan ritkán, hogy a jó kormányt is lecserélik, és ebben semmi politika sincs, csakis a tuning shop vásárlói szeretik a változatosságot.

A kormány cseréje

Arra a kérdésre, hogy mikor ildomos a kormány csere, nincs egyértelmű válasz, hacsak az nem, hogy akkor, ha az eredeti nem tetszik. Túl nagy, nem elég sportos, nem elég dizájnos, vagy csak egyszerűen meguntuk, vagy valaki másnál jobbat láttunk. Mindez nem jelenti azt, hogy teljesen értelmetlen és fölösleges lehet egy új kormány, mert sok előnye lehet egy sportosabb, jobban kézre állónak. A legfontosabb, hogy a vezető jobban érzi magát, ha maga választotta dolgokat használ az autójában is. A jó közérzet visszahat a vezetés minőségére is, ami egyáltalán nem kell, hogy a nagyobb gyorsaságban jelenjen meg.

A kormány cserénél se essünk túlzásba

Kormány

 

A kormány cseréjénél a praktikus tényezők mellett elsősorban a saját ízlésünkre hallgassunk, vagy utánozzuk az ismerősöket. Egyet ne tegyünk, hogy olyan sportkormányt szerelnünk az autónkba, amelyet csak zárt pályás versenyen lehet használni. Annyira sportos, hogy már ki sem engedik az előírások az utcára. Egy ilyen kormány felszerelése nyilván tömegjelenetek forrása lehet az autónk körül, de rosszul is végződhet, ha a bámészkodók közé rendőr keveredik. Borsos bírság lehet a vége a túltolt tuningnak.