AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Kontroll led választása.

Kontroll led kijelzők a legalkalmasabbak arra, hogy a már meglévők helyére szerelhessük őket, vagy oda, ahol eddig még ilyen nem volt, egyéni jelleget kölcsönözve az autónknak.

A kontroll led kijelzők funkciója

Kontroll led kijelzők utólag is beszerelhetők az autóba, amivel - egyrészt - hatékonyabbá tehetjük az egyes kijelző berendezéseink működését, másrészt a saját ízlésünknek megfelelő kijelzőkkel tehetjük egyénibbé az autó belsejét. Ezek az utólag beszerzett kontroll led kijelzők nem bonyolult és nem is drága alkatrészek,... 


Keresse meg autójához megfelelő kontroll ledet:


hiszen gyakorlatilag csak egy adott hosszúságú vezetékből állnak, ami az érzékelőtől a kihelyezés helyéig ér el, aminek az egyik végén egy csatlakozó, a másokon pedig egy ledes világítótest található. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A konroll led kijelzők cseréje

 

A kontroll led kijelzők cseréje nem bonyolult feladat, hiszen általában a már meglévő kijelzők cseréjét jelenti egy más minőségű fényforrásra. A kontroll led kijelzők nagy színválasztékban állnak rendelkezésre. Természetesen ezen kívül is különbözőek lehetnek a formájuk és a kijelző fény folyamatos, vagy megszakított sugárzásától függően. Ezek utólagos beszerelése olyan helyekre, ahol eddig nem volt kijelző némileg bonyolultabb. Általában azonban az olyan érzékelők is rendelkeznek megfelelő jelkiadó csatlakozókkal, amelyek eddig ilyen funkciót nem láttak el.