AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Kartergáz szűrő választása.

Kartergáz szűrő akadályozza meg a füst bejutását a motor fojtószelepéhez. Kiszűri az olajat a kartergázból. 

Mire jó a kartergáz szűrő?

A kartergáz szűrő feladata természetesen a kartergáz szűrése, a jól működő szűrő beépítésétől az autó elkezd jobban menni, és alacsonyabb lesz a fogyasztása is. Vagyis ez egy hatékony tuningmegoldás, egyet értve a tuning shop vásárlói között. A szénhidrogéneket is tartalmazó kartergáz szűrés nélkül szennyezi a környezetet, ...


Keresse meg autójához megfelelő kartergáz szűrőt:

1 2 > 
1 2 > 

...az olajpára összemocskolja a motorteret és onnan az utastérbe is bejuthat. Sajnos sokan nem törődnek a környezetszennyezéssel, egyszerűen lehúzzák a kartercsövet, aztán mindenfelé eregetik a gázt, nekik úgyis mindegy. Ez az alkatrész azonban nem egy jelentős beruházás, az autónk és a környezet is megérdemel ennyi törődést.

Cseréje időnként szükségessé válik

Kartergáz szűrő

A motort ugyanis a kartergáz fojtja, ha nincs rendesen megszűrve. A kartergáz szűrő azért cserélendő időnként, mert telítődik a szövetszűrő. Nem érdemes a tisztogatásával bajlódni, hiszen nem egy drága alkatrész. A kartergáz szűrő cseréje alkalmával célszerű az összes hozzá tartozó csövet is tisztítani, legalább levegővel átfújni. Webáruházunkban Td márkájú kartergáz szűrőket ajánlunk különböző méretekben, például 12 mm-es vagy akár 25 mm-es torok átmérővel. Felszereltségük is különböző lehet, kapható krómozott és hővédő lemezzel felszerelt változat is.