AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Karosszéria fólia választása.

Karosszéria fólia használatával két fontos célt érhetünk el. Az egyik a karosszéria, a fényezés védelme, a napsugárzástól, de akár a kövek felverődésétől is. A másik: új vizuális élményt kölcsönzünk az autónknak. További tuning shop termékeinkért nézzen szét áruházunkban!

A karosszéria fólia felhasználása

A karosszéria fólia mindenek előtt új lehetőségeket kínál az autó külsejének megváltoztatására. Már egyes karosszéria elemek fóliázásával is módosíthatjuk a jármű megjelenését. Sokféle kombinációra nyújt lehetőséget az ügyes választás a rendelkezésre álló színekből.


Keresse meg az autójához megfelelő karosszéria fóliát:

1 2 > 
1 2 > 

Karosszéria fólia webáruház

Léteznek speciális fóliák is, beleértve a napjainkban divatos karbon mintájú anyagokat, melyekkel a kiegészítő elemek bevonása igencsak tetszetős látványt nyújt. A karosszéria védelme céljából is számos lehetőség közül lehet választani. Az egyszerű ultraibolya fény ellen védő fóliától a felverődéstől védőig bezárólag.

Milyen verziók vannak?

A különféle célok és eltérő színek mellett a karosszéria fóliáknak számos változata van anyaguk szempontjából is. Ilyenek például a karbon fólia, a matt fólia, a kaméleon fólia, amely a ráeső fény szögének változásával változtatja a karosszéria színét, vagy az alumínium és metál fólia, a bőrhatású, vagy a bársony hatású és a nyomtatható fólia. Sok olyan van közöttük, amik nem csak a vizuális hatása miatt ajánlatosak, de sokkal inkább anyagi megfontolásból, mert védi az autó eredeti fényezését. Számos esetben a fóliázás sokkal olcsóbb, mint a fényezésen keletkezett sérülések miatt szükségessé váló újrafényezés lenne.