AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Gázgyorsító választása.

Gázgyorsító, avagy gázgyorsító kipufogódob javíthatja az autónk motorjának a teljesítményét, mert felgyorsítja a kipufogóból kiáramló gázt.

A gázgyorsító feladata

A gázgyorsító, amit néha gázgyorsító kipufogódobnak vagy gázgyorsító patronnak is hívnak, felgyorsítja a kipufogóból kiáramló gázt. Ezt azzal éri el, hogy a belseje spirál alakba huzagolva van, ami felgyorsítja a gáz áramlását. Mindez azt eredményezi, hogy az égéstérben kevesebb káros anyag marad vissza, tökéletesebb az égés és gyorsabb az öblítés.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges Gázgyorsítót:

1 2 > 
1 2 > 

Ez komolyan növeli a motor teljesítményét. A kisebb fojtás plusz lóerőket és - mellékhatásként - többlet decibeleket jelent. A gázgyorsító is a tuning alkatrészek kategóriájába sorolható.

Minőségi gázgyorsítókat ajánlunk

Webáruházunkban különböző méretű Td márkájú gázgyorsítók kaphatók. Rozsdamentes acélból készülnek, hiszen komoly igénybevételnek kell megfelelniük. A gázgyorsítóval sportossá tett kipufogó rendszer teljesítmény növelő hatása tovább fokozható, ha ehhez igazíttatjuk a szívó oldali tuningot és a vezérlést is. A gázgyorsító dob felszerelésének ráadásul igazán akkor van komoly teljesítményfokozó hatása, ha sport hátsó dob is van a kipufogó rendszerben. Mindez hosszabb távon anyagilag is megtérülhet, hiszen a motor hatásfokának javítása miatt a fogyasztás is csökkenhet.