AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Gázgyorsító választása.

Gázgyorsító, avagy gázgyorsító kipufogódob javíthatja az autónk motorjának a teljesítményét, mert felgyorsítja a kipufogóból kiáramló gázt. Közkedvelt autós tuning kiegészítő a vásárlók körében.

A gázgyorsító feladata

A gázgyorsító, amit néha gázgyorsító kipufogódobnak vagy patronnak is hívnak, felgyorsítja a kipufogóból kiáramló gázt. Ezt azzal éri el, hogy a belseje spirál alakba huzagolva van, ami felgyorsítja a gáz áramlását. Mindez azt eredményezi, hogy az égéstérben kevesebb káros anyag marad vissza, tökéletesebb az égés és gyorsabb az öblítés.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges gázgyorsítót:

1 2 > 
1 2 > 

Ez komolyan növeli a motor teljesítményét. A kisebb fojtás plusz lóerőket és - mellékhatásként - többlet decibeleket jelent. A gázgyorsító is a tuning alkatrészek kategóriájába sorolható.

Minőségi gázgyorsítókat ajánlunk

Gázgyorsító

Webáruházunkban különböző méretű Td márkájú gázgyorsítók kaphatók. Rozsdamentes acélból készülnek, hiszen komoly igénybevételnek kell megfelelniük. Az ezzel az alkatrésszel sportossá tett kipufogó rendszer teljesítmény növelő hatása tovább fokozható, ha ehhez igazíttatjuk a szívó oldali tuningot és a vezérlést is. Felszerelésének ráadásul igazán akkor van komoly teljesítményfokozó hatása, ha sport hátsó dob is van a kipufogó rendszerben. Mindez hosszabb távon anyagilag is megtérülhet, hiszen a motor hatásfokának javítása miatt a fogyasztás is csökkenhet.