AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Díszcsík, Krómcsík választása.

Díszcsík krómcsík védi a karosszériát a kisebb sérülésektől, karcolásoktól, de egyben dizájn javító szerepe is van. Az autó szépségápolás egyik elismert eszközénél nagyon fontos, hogy tartósan és hézagmentesen tapadjon a karosszériához.

A díszcsík - krómcsík dizájn javító szerepe

A díszcsík és annak speciális megjelenései formája a krómcsík első sorban arra szolgál, hogy feldobja az autónk külsejét, mint klasszikus tuning shop elem. Mindenki tudja, hogy a gondosan ápolt és „dizájnolt” autó sokat elárul a gazdájáról, és első ránézésre szimpatikussá, vagy antipatikussá is válhat az autós már csak attól is, ...


Keresse meg autójához megfelelő díszcsíkot, krómcsíkot:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Díszcsík krómcsík webáruház

...ahogyan egy díszcsík, krómcsík esetében megválaszt és a járművére applikál. A legfontosabb szempont – mint szinte mindenben - a mértéktartás. Nincs nevetségesebb, vagy visszataszítóbb, mint a csicsás autó, amire minden ízlés nélkül tulajdonosa bármit felragaszt, ami drága és úgy egyébként a csomagolásában szépnek tűnik.

Díszcsík, krómcsík, mire jók még?

A vizuális funkciója mellett a díszcsík és a krómcsík védelmi szerepet is játszik. A karosszéria első számú védelmi vonalát képezi. Természetesen nem a frontális ütközésnél, vagy egy koccanásnál lehet hasznát venni, hanem csak az ennél kisebb karosszériát érő traumáknál van szerepe. Ilyen lehet például az eset, amikor a parkolóban valaki a karosszériára nyitja a saját autója ajtaját, vagy mi ütjük az ajtót a garázs falának, esetleg súrolja a karosszériát valamilyen, a garázsban rosszul tárolt tárgy. Ilyenkor először a díszcsík, a krómcsík sérül, megvédve a sokkal drágábban javítható fényezést.