AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Cápa antenna választása.

Cápa antenna a neve, azoknak a burkolt antennáknak, amelyeket főleg az autók tetejére szokás felszerelni és a jó légellenállás érdekében erősen emlékeztetnek egy cápa hátuszonyára.

A cápaantenna előnyei

A cápaantenna, mint antenna pontosan azt tudja, amit minden egyéb autós antenna, amely nem ostorszerűen a levegőt csapkodja, hanem szorosan a karosszériához simulva, magát az antennát egy burkolat mögé rejtve látja el a feladatát, azaz érzékeli a levegőben terjedő rádióhullámokat. 


Keresse meg autójához megfelelő cápa antenna alkatrészt:


Legnagyobb előnye, hogy nem nyúlik messzire a karosszériától, tehát nem sérülékeny, nem akad ágakba, alacsonyabb épületelemekbe, továbbá gond nélkül be lehet vele hajtani a gépi autómosóba is, de egyáltalán egyszerűbb tisztán tartani, nem feltűnő, nem rontja az autó dizájnját.  Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Miért cápa antenna?

A cápa antenna azzal, hogy a cápa hátuszonyát utánozza a formájával, nem szolgál mást, mint a légellenállás minimalizálását, mint ahogy a cápa egész teste, így a hátuszonya is úgy alakult ki, hogy a vízben úszó ragadozó a legkisebb ellenállást jelentse a víz számára. Ezeket az antennákat szinte minden szabványos autóra fel lehet szerelni, mégpedig akár öntapadó formába is, azaz a karosszéria megbontása nélkül, tetszőleges színben. Valamennyi ütés és hőálló, UV-sugárzástól védő festékkel van bevonva.