AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Cápa antenna választása.

Cápa antenna a neve, azoknak a burkolt antennáknak, amelyeket főleg az autók tetejére szokás felszerelni, és a jó légellenállás érdekében erősen emlékeztetnek egy cápa hátuszonyára., és egy igen kedvelt tuning shop alkatrész.

A cápa antenna előnyei

A tengeri állat nevével fémjelzett verzió pontosan azt tudja, amit minden egyéb autós antenna, amely nem ostorszerűen a levegőt csapkodja, hanem szorosan a karosszériához simulva, magát az antennát egy burkolat mögé rejtve látja el a feladatát, azaz érzékeli a levegőben terjedő rádióhullámokat. 


Keresse meg az autójához megfelelő cápa antennát:


Legnagyobb előnye, hogy nem nyúlik messzire a karosszériától, tehát nem sérülékeny, nem akad ágakba, alacsonyabb épületelemekbe, továbbá gond nélkül be lehet vele hajtani a gépi autómosóba is, de egyáltalán egyszerűbb tisztán tartani, nem feltűnő, nem rontja az autó dizájnját.

Miért pont ez?

Cápa antenna

Az alkatrész azzal, hogy az állat hátuszonyát utánozza a formájával, nem szolgál mást, mint a légellenállás minimalizálását, mint ahogy az állat egész teste, így a hátuszonya is úgy alakult ki, hogy a vízben úszó ragadozó a legkisebb ellenállást jelentse a víz számára. Ezeket az antennákat szinte minden szabványos autóra fel lehet szerelni, mégpedig akár öntapadó formába is, azaz a karosszéria megbontása nélkül, tetszőleges színben. Valamennyi ütés és hőálló, UV-sugárzástól védő festékkel van bevonva.