AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Biztonsági öv 3 colos választása.

Biztonsági öv 3 colos átmérővel, ami közel 7 és fél centis átmérőt jelent, egy olyan sport biztonsági öv, amelyet nem csak azoknak lehet használni, akik rendszeresen nagyobb utakat tesznek meg Európa forgalmas autópályáin.

Ezt jelenti a biztonsági öv 3 colos méretben

A 3 colos biztonsági öv, amelyet utólag lehet az autóba szerelni, nem szolgál mást, mint az utasok minden korábbinál nagyobb védelmét. A vastagabb öv ugyanis ütközéskor egy szemben jövő járművel az ember testével érintkező nagyobb felület miatt, jobban képes ellenállni a tehetetlenség erejének, ami annyit jelent, hogy az autóban tartózkodó kisebb sebességgel ütődik a karosszériához, ami akár életet is menthet.A jobb hatásfokot szolgálja az is, hogy az öv több helyen van rögzítve, mint az autókba kerülő széria változat.

A biztonsági öv mindig megéri

A biztonsági öv haszna mára mindenki számára egyértelmű lehet, még azok után is, hogy feltalálták a légzsákokat, vagy azóta még inkább. Mégis sokan képesek mai is bekapcsolatlan övvel autózni, az öv okozta, ilyen-olyan kényelmetlenségre hivatkozva. Ezeken nem segít egy 3 colos öv sem, hiszen az pont olyan, ha nem kényelmetlenebb, mint a széria öv. Ők azok, akik csak akkor jönnek rá, milyen nagy hibát követtek el, amikor alábecsülték a biztonsági öv jelentőségét, amikor már késő. Nekik is üzenik az övek gyártói, hogy – ha nem vigyáznak – nemsokára nem csak sípolni fog az autó, ha nincs az öv bekötve, de el se fog indulni.