AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Biztonsági öv 3 colos választása.

3 colos biztonsági öv ezzel az átmérővel, ami közel 7 és fél centis átmérőt jelent, egy olyan sport alkatrész, amelyet nem csak azoknak lehet használni, akik rendszeresen nagyobb utakat tesznek meg Európa forgalmas autópályáin. Ha további tuning kellékek beszerzésén gondolkozik, nézzen szét áruházunkban!

Ezt jelenti a 3 colos biztonsági öv

A 3 colos biztonsági öv, amelyet utólag lehet az autóba szerelni, nem szolgál mást, mint az utasok minden korábbinál nagyobb védelmét. A vastagabb öv ugyanis ütközéskor egy szemben jövő járművel az ember testével érintkező nagyobb felület miatt, jobban képes ellenállni a tehetetlenség erejének, ami annyit jelent, hogy az autóban tartózkodó kisebb sebességgel ütődik a karosszériához, ami akár életet is menthet.A 3 colos biztonsági öv esetében a jobb hatásfokot szolgálja az is, hogy több helyen van rögzítve, mint az autókba kerülő széria változat.

A 3 colos biztonsági öv mindig megéri

3 colos biztonsági öv

Az alkatrész haszna mára mindenki számára egyértelmű lehet, még azok után is, hogy feltalálták a légzsákokat, vagy azóta még inkább. Mégis sokan képesek mai is bekapcsolatlan övvel autózni, az általa okozott, ilyen-olyan kényelmetlenségre hivatkozva. Ezeken nem segít egy 3 colos biztonsági öv sem, hiszen az pont olyan, ha nem kényelmetlenebb, mint a széria verzió. Ők azok, akik csak akkor jönnek rá, milyen nagy hibát követtek el, amikor alábecsülték jelentőségét, amikor már késő. Nekik is üzenik az alkatrészgyártók, hogy – ha nem vigyáznak – nemsokára nem csak sípolni fog az autó, ha nincs bekötve, de el se fog indulni.