AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Ál légbeömlő választása.

Ez az alkatrész adhat különösen sportos külsőt az autónknak. Ez az egyik optikai tuningot szolgáló népszerű megoldás. Persze léteznek más tuning alkatrészek is, amik ebben segítenek.

Mire jó?

Nem mindegy, hogy néz ki az autónk, milyen benyomást keltünk vele. Sokan azt szeretik, ha a látvány kifejezetten sportos, ehhez sokszor jól jön az ál légbeömlő. Az optikai tuningnak ez az eszköze ugyanis hatásosan sugallja, hogy komoly teljesítményű sportos autót vezetünk. Persze léteznek a motorháztetőre szerelhető olyan igazi légbeömlők is, ...


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges ál légbeömlőt:


...amelyek az optikai hatás mellett hozzájárulnak a motorház erőteljesebb szellőztetéséhez is, hidegebb levegőt juttatva a levegőszűrőre - de ez már egy másik termékcsalád.

Itt megtalálja az autójához illőt

Ál légbeömlő

Webáruházunkban különböző Td márkájú ál beömlő közül válogathat. Vannak univerzálisak, amelyek elvileg bármely autótípus optikai tuningjához alkalmasak, vannak látványos króm vagy fekete verziók, vásárolható nagyméretű ovális vagy éppen kopoltyú formájú alkatrész is. Valamennyi könnyen telepíthető a szupererős öntapadós felületének köszönhetően. A designnal azonban célszerű igazodni az autó valódi teljesítményéhez, ha nagyon látszik, hogy a kettő nincs összhangban, az optikai tuning visszafelé sülhet el.