AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Ablakfólia választása.

Ablakfólia használatával nem csak óvjuk és védjük az autó szélvédőjét, ablakait, de komfortosabbá is tesszük az autózást. Az autófólia ugyanis védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, jelentősen mérsékli az autó belsejének felmelegedését a tűző napon. További tuning shop termékeket keres? Nézze meg teljes kínálatunkat!

Mire jó az ablakfólia? Miért egyre népszerűbb a fóliázás?

Ablakfólia védelem, mind a kíváncsi szemek és a nap ellen is, ráadásul még mutatós is egy sötétített üveg. A fóliázott szélvédő, vagy az ablakfóliával ellátott hátsó, az oldalsó ablakok, nem egyszerűen kevesebb UV sugárzást engednek a kocsi belsejébe, csökkentik az utastér melegedését, de sokkal biztonságosabbak is. Baleset esetén lényegesen kisebb sérülést okoznak, mint amikor nem fóliázott ablakok törnek.


1 2 > 
1 2 > 

Ütközésnél a karosszéria feszülése, vagy az üveget ért közvetlen erőhatás miatt sérülő üveg szilánkjait, mint egy légyfogó a legyeket, magán tartja az ablakfólia. Nem engedi, hogy a tehetetlenségi erő hatására felgyorsult üvegszilánkok szétrepüljenek.

Ablak fóliázása akár házilag is elkészíthető.

Ablakfólia webáruház

Az ablakfólia felhelyezését, a fóliázást érdemes szakemberre bízni. Magát a fóliát azonban saját magunk is beszerezhetjük. Sőt, érdemes is így eljárnunk, mert nagy választékban állnak az autósok rendelkezésére. Nem csak a minőségükben van eltérés, vagyis abban, hogy mennyi ideig állnak ellen az UV sugárzásnak, vagy az egyéb károsító hatásoknak, hanem abban is, hogy mennyibe kerülnek. Alapfunkciói mellett van olyan eset, amikor esztétikai, vagy információs célból fóliáztatunk az ablakra valamilyen feliratot, jelet, vagy mintát. Erre a célra is lehet fóliát vásárolni.