AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Téli autós termékek - Szélvédőmosó téli választása.

Téli szélvédőmosó folyadékokról akkor gondoskodunk, ha a szélvédőmosó tartályunkba a téli menetviszonyokhoz alkalmazkodó ablakmosó folyadékot akarunk tölteni. További téli autós termékek áruházunkban!

Téli szélvédőmosó autójához, hogy ne fagyjon be a szélvédő folyadék a téli mínuszokban!

Ha a flakonon téli szélvédőmosó feliratot látunk, akkor megtaláltuk, amit kerestünk. A téli viszonyokhoz az egyik legjobb a Sheron terméke, amely – 40 fokig hibátlanul oldja a szélvédőre került szennyeződéseket. Természetesen a Sheron folyadéka nem csak téli változatban létezik, tehát nyáron is érdemes használni, mert akkor is kiválóan működik.


Keresse meg autójához megfelelő folyadékot:

Téli szélvédőmosó kínálatunkban -20 C foktól -70C fokú dermedéspontú termékek megtalálhatóak kedvezményes árakon. Érdemes ellenőrizni a szélvédőmosó fúvókákat is, legkisebb eltömődés is könnyen befagyhat. Szükség esetén érdemes a fagy beálta előtt ezeket is cserélni.

Téli szélvédőmosó webshop

A tesztekről röviden

Teszt nélkül is nyugodtan betölthető a tartályunkba a folyadék, annak ugyanis nagyon kicsi a valószínűsége, hogy nem megfelelő hatásfokú folyadékot árulnak a benzinkúton. Csakhogy kizárni nem lehet. Ezért még mielőtt beköszönt az első sok mínuszos téli éjszaka nem árt egy egyszerű teszt elvégzése. Ezt akár házilag is megtehetjük, néhány, a hűtőszekrényből kivett jégkocka feloldására tett kísérlettel. Legmegfelelőbb a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által bevizsgált téli szélvédőmosó- és az egyéb fagyálló folyadékok listájájával ellenőrizni, hogy mely termékek felelnek meg a címkén megjelölt dermedéspont hőmérsékletnek.