AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Téli autós termékek - Dermedésgátló választása.

A dermedésgátló lehetővé teszi a biztos indítást még nagy hidegben is, miután fenntartja a gázolaj folyékonyságát. Emellett a dermedésgátló az üzemanyagban megakadályozza a parafin kiválását, a kristályképződést.

A dermedésgátló egy adalék anyag a dízel autó motorjának téli üzemeltetéséhez.

A dermedésgátló természetesen használható a legújabb diesel motorhoz, éppen úgy, mint a hagyományos adagolós dízel motorral szerelt autókhoz. Ugyanakkor ez az adalék megfelelő teljesítményt biztosít a nagynyomású rendszerek esetén is.


 


Ezen felül dermedésgátló használata javasolt katalizátoros és részecskeszűrős motorokhoz is. A dermedésgátló amellett, hogy erős hidegben meggátolja a gázolaj besűrűsödését, csomósodását, megakadályozza az üzemanyagszűrő és a vezetékek eldugulását is. Mindezek mellett az adalék biztosítja a dieselrendszer minden mozgó alkatrészének az optimális kenést. A dermedésgátló anyaga többnyire összetett, s a vegyi anyag készítői ezt az információt jobbára gyártási titokként kezelik. A deremedésgátló ára gyártmányonként változik, de általában literenként néhány ezer forint. Vagyis, az adalék jobbára megfizethető, s különösen akkor nem tarjuk túlzottan magasnak az árat, ha a hideg téli napokon is könnyen beindul az autó, és nem kell szerelőt hívni, vagy otthon hagyni a kocsit.

 

Dermedésgátló használata és annak összetétele.

A dermedésgátló anyaga többnyire összetett, s a vegyi anyag készítői ezt az információt jobbára gyártási titokként kezelik. A deremedésgátló ára gyártmányonként változik, de általában literenként néhány ezer forint. Vagyis, az adalék jobbára megfizethető, s különösen akkor nem tarjuk túlzottan magasnak az árat, ha a hideg téli napokon is könnyen beindul az autó, és nem kell szerelőt hívni, vagy otthon hagyni a kocsit.