AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Téli autós termékek - Akku töltők választása.

Akkutöltők nélkül a régi szép időkben nem is lehetett elképzelni az autózást. Ha valakinek nem volt ilyenje, akkor biztos lehetett abban, hogy a szomszéd autósnak van. További téli autós termékek webáruházunkban!

Akkutöltő az akkumulátor töltéséhez mindig legyen nálunk!

Így aztán az akkutöltők nagy számban keringtek az autósok között, és a külföldi turista utak egyik értékes szerzeménye volt valamilyen spéci akkutöltő. Ma már az akkutöltők kevésbé tekinthetők sztenderd felszerelésnek egy autóban, vagy a garázsban, ami mögött az alkatrészek javuló minősége, növekvő élettartama áll.


Akkutöltők vásárlása kedvező áron!

Akku töltés

Azért még ma sem lehet azt mondani, hogy kidobott pénz lenne az akkutöltők vásárlása. Még akkor sem, ha nagy valószínűséggel évek is eltelhetnek, mire egyszer szükség lesz rá. Mert égve hagytuk a viágítást, bekapcsolva az utastéri lámpát, és lemerült az akkumulátorunk. Akkor viszont nagyon jól jön, ha este rátehetjük a megfáradt akkumulátort, és reggel frissen indul a járgány. Az akkutöltők vásárlása alkalmával is körültekintően kell eljárnunk. Magyarul olyan akkutöltőt kell venni, amelyik a lehető legtöbb gépkocsi akkumulátorához jó, tehát a szükséges paraméterei állíthatók. Akkumulátor töltők a CTEK -től, minőség olcsón! Akkutöltők közül kiemelkedő a CTEK termékcsaládja, mivel minden korszerű feltételnek tökéletesen megfelel. Használatával karbantartja és meghosszabbítja aksija élettartalmát, növeli megbízhatóságát. Használata egyszerű és gyors! Tudjon meg többet a CTEK akkutöltők kínálatáról, és rendelje meg kedvezményes áron.CTEK akkumulátor töltő

Akkutöltők laptopokhoz?

Amikor akkutöltőkről beszélünk nem csak a gépkocsik akkumulátor töltőire gondolunk, de a kis utántölthető ceruzaelemek, akkumulátorok töltőire is. Ezek a tölthető ceruzaelemek vagy lapos áramforrások ugyanis szintén akkumulátornak tekinthetők. Mi köze van a tölthető ceruzaelemnek az autóhoz? Hát például pont annyi, mint a telefontöltőnek, amit a szivargyújtóba dugunk, vagy ma már általában az erre a célra kialakított USB csatlakozóba. Vagy a laptopunknak, amelyhez ma már ugyancsak lehet olyan akkutöltőt vásárolni, amellyel a laptopunkat, notebookunkat, netbookunkat a gépkocsi akkumulátoráról is fel tudjuk tölteni, hogy megérkezve az úti célunkhoz, azok feltöltött állapotban, munkára készek legyenek.

Akkutöltő hiba csak az lehet, ha nincs nálunk!

Mint látszik, az akkutöltők egész garmadája áll a rendelkezésünkre, és szükségünk is van rájuk. Ezért érdemes autóalkatrész webáruházunk ilyen kínálatát is átböngészni, mert ezek a praktikus akkutöltők adott esetben nagy problémáktól menthetnek meg bennünket. Hogy mást ne említsek: kínos lehet a világ végén lerobbant autó mellett állni, kezünkben egy lemerült mobiltelefonnal, amit út közben egy autós akkutöltővel kiváló kondícióban tarthattunk volna, ahhoz, hogy szerelőt, autómentőt hívhassunk, és értesíthessük mindenkit a közbe jött gondról, az esetleges késésünkről vagy valamilyen fontos eseményről. Tehát a legnagyobb akkutöltő hiba, ha nincs a kocsi kesztyűtartójában akár több fajta is belőle. Lehetőleg ügyeljünk arra is, hogy ne ugyanazt használjuk a kocsiban, amit otthon is, még ha univerzális is, és alkalmas otthoni töltésre is, mert éppen akkor fogjuk otthon felejteni, amikor végre egyszer igazán nagy szükség lenne rá.