AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - 0w30 szintetikus 1 liter választása.

A 0W30 jelzésű nagyon jól szivattyúzható, könnyen folyó, többnyire prémium minőségű szintetikus motorolaj. Ennek a kategóriának a bázisolaja is teljesen szintetikus jellemzően, olefinekből és észterekből áll, gondosan adalékolt.

A sportos vezetők és a kiváló motorok kenőolaja a 0w30

Ez az olaj jól bírja az alacsony hőmérsékletet, de elsősorban nem erre, hanem a dinamikus, sportos vezetést kedvelő, és ehhez megfelelően erős, pörgős motorral, jellemzően többszelepes turbómotorral hajtott autót használóknak ajánljuk. Ha érdekli az olajok viszkozításával információk, olvassa el cikkjeink ide kapcsolódó gyűjtaményét.


Rendelje meg a keresett márkájú 0w30 szintetikus 1 literes kiszerelésű motorolajat kedvező áron:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Persze olyan kocsikhoz is ajánlott, amelyekhez hosszabb, tehát a szokásos 15 ezret jóval meghaladó olajcsereperiódust engedélyez a gyártó. Vagyis a Porschék, BMW-k, az erősebb VW-k, Audik, jellemzően a magasabb kategóriás német autók olaja ez, hiszen azok motorjára kifejezetten jellemző a precíz kivitel, az olaj kímélése. A 0W30 motorolajat prémium dízelek is szeretik. Azt is mondanánk óvatosan, hogy télen, ha utántöltés kell, ezzel a minőséggel lazítható valamelyest a motorban lévő olaj, de csak azonos márkát használva és a szerelőnkkel konzultálva vállalkozzunk ilyenre. Minden esetre, az egyliteres kiszerelés rugalmas használatot tesz lehetővé, olajcseréhez viszont már a négyliteres mennyiség megvásárlása célszerű. Tekintse meg további kínálatunkat is.

Prémium olaj és megszokott márka

0w30 szintetikus 1 liter motorolaj

Manapság kifejezetten divatos, persze jó minőségű - ez az árán is meglátszik – a XADO motorolaj.  Senkit sem beszélünk le róla, de azt is bátran állítjuk, hogy a boltunkban legnépszerűbb Castrol, illetve gyakran vásárolt Mobil és ENEOS olajak is tudnak eleget ahhoz, hogy nyugodtan használjuk őket, ha éppen ezt a viszkozitásértéket választjuk. (Viszkozitásról bővebben itt olvashat.) Különösen, hogy olajaink eredeti, bevizsgált, garantált minőségű gyári termékek, amelyek paramétereihez kétség nem férhet. Ezen a termékskálán mindenki megtalálhatja a turbódízelhez, vagy a benzines géphez megfelelőt, de külön vannak Volvo és BMW olajok, illetve a Titanium vagy Premium Ultra kategóriák is kielégítik a magasabb igényeket. Olyan a választék, hogy ma már sokan ragaszkodnak a választásukhoz. Ahogy autómárkából megvan a kedvencük, úgy motorolajból is. Ha a tapasztalat ennek nem mond ellen, ha a szerelőnk is egyetért a választásunkkal, érdemes ragaszkodni a megszokotthoz. Az a fontos, hogy a motor a legjobbat hozza ki magából, és ez csak úgy lehetséges, ha az olaj ebben nem akadályozza, sőt, kifejezetten segíti. Ha motorolaj jelöléseiről, teljesítményszintjeiről is szeretne többet tudni, olvassa el erről szóló cikkünket.