AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Levegöszürő választása.

A levegőszűrő olaj a szennyeződések mellett a víz bejutását is megnehezíti a motorba. Így közvetve nagy szerepet játszik a motor élettartamának növelésében.

Levegőszűrő olaj a légszűrő betét karbantartásához.

Levegőszűrő olaj használatos a motorkerékpárok légszűrőinek karbantartásához. Az általában szivacsból készült légszűrő betétek esetében a levegőszűrő olaj nem csak a szűrőbetét ápolását és védelmét szolgálja, de javítja annak hatékonyságát is, mivel az olajos felület jobban megkötni a port, a sarat és az összes többi szennyező anyagot, amelyek veszélyeztetnék a motor működését, ha átjutnának a szűrű felületén.


Rendelje meg kedvezményes áron autója sportlégszűrőjéhez szükséges levegőszűrő olajat:


Webáruházunkban rendelhető légszűrő olajok spray kiszerelésben forgalmazzák, ami nagyon megkönnyíti az olaj egyenletes terítését a szivacsos betét teljes felületén, ami kiemelkedően fontos a jó szűrőhatás elérése érdekében. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A légszűrő olaj spray használata és cseréje.

Levegőszűrő olaj kereső webshop.

Mielőtt hozzálátnánk a légszűrő betét olajozásához, alaposan meg kell tisztítanunk a rákerült szennyeződésektől. Ezek sokfélék lehetnek. A por, a sár és a víz mellett gyakran szerves anyagok, rovarok maradványaival találkozhatunk. Ezeket mosószeres vízzel távolíthatjuk el a legjobban. A szivacs megszáradása után jöhet csak a levegőszűrő olaj felvitele a betétre. Itt arra kell ügyelnünk, hogy a lehető legegyenletesebben kerüljön az olaj a szivacs felületére. A túl sok, vagy a túl kevés, a túl vastag, vagy a túl vékony filmréteg egyaránt rontja a szűrés hatékonyságát. A levegőszűrő olaj cseréje tehát a szivacsos légszűrő betét megtisztítását és átitatását jelenti légszűrő olajjal. Az erre kifejlesztett olajok közül a legismertebbek kínálatunkból az SCT és Castrol levegőszűrő olaj.