AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Lánckenő választása.

Lánckenő olaj alkalmazására van szükség olyan alkatrészeknél, jellemzően láncos áttételek, meghajtók esetében, amelyeknél főleg a megfelelő tapadás és kenés az elsődleges szempont. Tekinste meg teljes Olaj webáruház kínálatunkat!

Lánckenő olaj kereső webáruház és ismertető!

A lánckenő olaj használatával csökkenthető a láncok kopása. Lánckenő olaj a megfelelő megoldás, ha a lánc párának, nedvességnek és poros szennyezésnek van kitéve. A lánckenő olaj ár függ az olaj pontos paramétereitől és természetesen a megvásárolt mennyiségtől. 


Keresse meg a megfelelő lánckenő olajat:

1 2 > 
1 2 > 

A gépkocsiknál használatos lánckenő olaj szükséges mennyisége nem olyan nagy, hogy érdemes lenne az olcsóbb nagy kiszerelést, mondjuk 180 litert vásárolni, de ez már nem igaz szervizek esetében, ahol a felhasználás lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű beszerzés előnyének kihasználását.

Lánckenő olaj csere.

Lánckenő olaj

A lánckenő olaj csere esetén tehát a legfontosabb, hogy még véletlenül se használjunk nem lánckenő olajat. Miért fontos ez? Nézzük a lánckenő olaj egyik meghatározó tulajdonságát, a jó tapadást. Ez rendkívül lényeges, hiszen a láncok gyakran a szabadban futnak, vagyis a róluk leváló olaj szétpermeteződik, nem kerül sehol összegyűjtésre, azaz elvész. Kis tapadás esetén nagy a fogyás. A lánckenő olaj másik fontos tulajdonsága a környezeti hatások ellenére meglévő jó viszkozitás, ami az olajpumpák élettartamára van nagy hatással. Összességében azt lehet mondani, hogy a megfelelő lánckenő olaj alkalmazása jelentős hatással van az alkatrész üzembiztonságára.