Lánckenő

Lánckenő olajLánckenő olaj alkalmazására van szükség olyan alkatrészeknél – jellemzően láncos áttételek, meghajtók esetében –, amelyeknél főleg a megfelelő tapadás és kenés az elsődleges szempont. Tekinste meg teljes Olaj webáruház kínálatunkat!

Lánckenő olaj kereső webáruház és ismertető!

A lánckenő olaj használatával csökkenthető a láncok kopása. Lánckenő olaj a megfelelő megoldás, ha a lánc párának, nedvességnek és poros szennyezésnek van kitéve. A lánckenő olaj ár függ a kenőanyag pontos paramétereitől és természetesen a megvásárolt mennyiségtől. A gépkocsiknál használatos lánckenő olaj szükséges mennyisége nem olyan nagy, hogy érdemes lenne az olcsóbb nagy kiszerelést, mondjuk 180 litert vásárolni, de ez már nem igaz szervizek esetében, ahol a felhasználás lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű beszerzés előnyének kihasználását.

Lánckenő olaj csere

A lánckenő olaj csere esetén tehát a legfontosabb, hogy még véletlenül se használjunk pl. motorolajat vagy épp fordítva. Miért fontos ez? Nézzük a lánckenő olaj egyik meghatározó tulajdonságát, a jó tapadást! Ez rendkívül lényeges, hiszen a láncok gyakran a szabadban futnak, vagyis a róluk leváló olaj szétpermeteződik, nem kerül sehol összegyűjtésre, azaz elvész. Kis tapadás esetén nagy a fogyás. A lánckenő olaj másik fontos tulajdonsága a környezeti hatások ellenére is meglévő jó viszkozitás. Összességében azt lehet mondani, hogy a megfelelő lánckenő olaj alkalmazása jelentős hatással van a láncok és a hajtó lánckerekek üzembiztonságára.

Összesen 0 termék
  Image
  Data
  Synonyms
  Price
  (Click to sort Descending)
  Nincs termék