AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Univerzális adalék alkatrészek.

Univerzális adalék az olyan olaj adalék, amely nanotechnológiás kerámiarészecskéket tartalmaz. Mérsékli a súrlódási kopást, növeli a kompressziót és az élettartamot, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a környezetre káros anyagok kibocsátását.

Az univerzális adalék előnye

A legtöbb olaj már a benzinkúton, az áruház polcain tartalmaz valamilyen mennyiségben adalékot. Akkor miért kell extra adalékkal javítani a minőségét? Ennek az oka, hogy az éles árverseny miatt a gyártók a minimálisra csökkentik az adalék mennyiségét. Ahhoz azonban, hogy az univerzális adalék ki tudja fejteni jótékony hatását ennél nagyobb mennyiségre van szükség belőle. Ezt visszük be, amikor az olajunkhoz töltjük. Természetesen az olajcsere a legjobb alkalom az adalék bevitelére, annál is inkább, mert semmi értelme sem lenne pénzt kiadni adalékra, ami csak rövid ideig van a motorban, mivel hamarosan az olajcserével együtt eltávolítjuk.


Rendelje meg akciós árakon autójához keresett univerzális adalék anyagot:


Az univerzális adalék működése

Univerzális adalékok

Az univerzális adalék rásegít az olaj működésére és kiemeli annak meglévő, jó tulajdonságait, illetve olyan újakkal bővíti, amelyek még funkcionálisabbá teszik. A legfontosabb ezek közül, hogy nano méretű felülettel vonja be az egymáson csúszó alkatrészeket, ezekre szinte ráég, amivel tömíti a felületükön megtalálható egyenetlenségeket és így lényegesen mérsékli a súrlódást, a kopást. Ezzel javítja a felületek tömítő tulajdonságát is, így kevesebb szennyező anyag jut például a hengerbe, vagy onnan nem szökik el a nyomás. Mindezen keresztül a felület karbantartásával együtt, javítja a motor hatékonyságát és környezetbarát üzemmódot eredményez. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!