AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Adalékok választása.

Adalékok leggyakoribb típusai az üzemanyaghoz és a motorolajhoz tölthetőek. A benzinben, dízelolajban eleve vannak bizonyos célt szolgáló összetevők, a különböző üzemanyagtöltő-láncok arra törekszenek, hogy a vevő elégedett legyen. További Olaj Shop termékek is elérhetőek webáruházunkban!

Adalékok az autó jobb teljesítménye és hosszabb élete érdekében

Így van ez a motorolajok gyártóival is. De autó és autó, motor és motor különbözik, mindegyik pillanatnyi igényeivel nem tudnak számolni. Ráadásul adalékokat nem csak az üzemanyaghoz, illetve a kenőanyagokhoz kínálunk. Szinte mindenhez hozzá lehet tenni olyan adalékokat, ami az adott rendszer működését annak megbontása nélkül is javítja, tísztítja.


Keresse meg autójához megfelelő adalékokat:


Adalékok motorolajhoz és üzemanyagokhoz.

Az üzemanyagba olyan termékek keverése célszerű, amely javítja a motor működését – például azzal, hogy kitisztítja, kikormozza, a kokszos lerakódástól mentesíti azt. Vannak olyanok, amik a motorolajat óvják meg az elöregedéstől, a viszkozitás csökkenésétől, a felvizesedéstől. A gázolajnál fontos, hogy a motort ne kormozza el, télen se rakódjon ki a paraffin (dermedésgátló adalékok), induljon könnyen a gép és maradjanak minél tisztábbak a hengerek. Ezt szolgálják a dízel adalékok. Tudni kell, hogy a gyári beállítások eleve bizonyos fajtájú motorolajhoz és üzemanyaghoz igazodnak, ezt adalékokkal elállítani felesleges, de bizonyos futásteljesítmény után, a motor működésének apró változásait észlelve jól tudunk korrigálni, elsősorban szakember tanácsára és segítségével.

Adalékok a kocsink szolgálatában.

Szélvédőmosó adalékanyagok azért kerülnek a téli összetevőkbe, hogy az ne fagyjon meg. Minél töményebb, annál fagytűrőbb. A hűtőrendszerbe a fagyállón kívül tisztítás és tömítés céljával is tölthető adalékok. De a váltóolaj öregedését is gátolhatjuk megfelelő összetevő hozzáadásával. Az autójukat igazán ismerők és szeretők tudják, hogy egyes termékekkel javítható a sebességváltó működése, kitisztítható a hidrotőke vagy az AGR-szelep. Adalékok segítségével kimosható a részecskeszűrő, a nanoszűrő, benzines járműben tisztítható a fojtószelep. Könnyebben működtethető a szervokormány, felfrissíthető a fékolaj megfelelő termékek használatával. A gyártók fantáziája gazdagabb, mint a legtöbb autósé, ezért az adalékok vonatkozásában legjobb a szerviz szakemberével, a szerelőnkkel konzultálni.