AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Motorolaj adalékok alkatrészek.

Motorolaj adalékok fokozzák a motorolajok kiválasztott tulajdonságait, vagy akár olyan tulajdonsággal ruházzák fel az adott kenyőanyagot, ami az adalék használata nélkül nem jellemző rá.

Metabond motorolaj adalékok

A Metabond motorolaj adalék csökkenti a motorok kopását, ezzel a karbantartási igényüket, de a motorok üzemanyag fogyasztását is. A motorolaj adalékok, köztük a Metabond nem csodaszer, hiszen csak olyan prémiumkategóriás adalékanyagokat tartalmaz, amelyek már jó ideje ismertek a motorolajgyártók előtt is.


Keresse meg autójához megfelelő Metabond motorolaj adalékot:


Általános használatuknak az szab gátat, hogy az olajpiacon is éles árverseny van, ezért a gyártók a drágább adalékokat kihagyják a gyártmányaikból, vagy csak igen korlátozott mennyiségben használják azokat. Mégis érdemes pénzt szánni a Metabond motorolaj adalékokra, mert ez a kiadás a már említett előnyei miatt akár busásan is megtérülhet.

Mire hatnak a Metabond motorolaj adalékok?

A Metabond motorolaj adalékok a legújabb fejlesztésű kenésjavító adalékok mellett a legkorszerűbb, hamumentes fémfelület-nemesítőt, sőt, egyes esetekben nanotechnológiával előállított kerámiát is tartalmaz. A motorolaj adalékok egyaránt hasznosak benzines és dízel motorok esetében is. A már említett tulajdonságaik mellett egyes fajtáik alkalmasak arra is, hogy megvédjék a motorok belsejét a különféle szennyeződésektől, amelyek kívülről jutnak a motorba, vagy a működése közben keletkeznek. Ez legalább olyan fontos a motor élettartamának növelése, mint a megfelelő teljesítmény elérése, vagy a fogyasztás optimális szinten tartása céljából. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!