AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Vonóhorog sapka választása.

Vonóhorog sapka használatával eredményesen védhető meg az autó vonóhorga a kisebb sérülésektől és elodázható a korróziója. A sapkával mindig működőképes, tiszta állapotban lehet tartani a vonóhorgot.

A vonóhorog sapka funkciója

A vonóhorog sapka – pont mint egy normális, emberi fejfedő – arra szolgál, hogy megvédje a viselőjét a kisebb nagyobb traumáktól, az időjárás viszontagságaitól, azzal, hogy a vonóhorog sapkát a szembe jövők üdvözlésére nem szokás megemelni. Viszont időnként mégis érdemes levenni, ha másért nem, azért, hogy megnézzük, milyen állapotban van alatta a vonóhorog. 


Keresse meg autójához megfelelő vonóhorog sapkát:

1 2 > 
1 2 > 

Ilyenkor hasznos lehet megtisztítani, korrózió védővel bepermetezni és ezután a tiszta és száraz vonóhorogra tenni vissza a vonóhorog sapkát.  Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A vonóhorog sapka fajtái

Autó vonóhorog sapka

 

A vonóhorog sapkák nem tartoznak a bonyolult autótartozékok közé. Nagyon sokféle van belőlük forgalomban. A legszembetűnőbb különbség közöttük az anyagukban van. A többségük műanyag, de van gumiból készült is. Mindegyikük azt a célt szolgálja, hogy a sapka anyaga jól amortizálja a vonóhorgot ért ütés energiáját, másrészről pedig óvjon a nedvességtől és ne lépjen reakcióba a vonóhorog anyagával. Fontos szempont az is, hogy könnyen felhelyezhető legyen, mégis stabilan álljon a helyén, nagy sebesség és szélsőséges időjárás esetén se essen le, vesszen el.