AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Szélvédő takaró választása.

Szélvédő takaró óvja az utcán, a kertben, az udvaron tárolt autó szélvédőjét az időjárás viszontagságaitól, attól, hogy mechanikus traumák következtében megsérüljön. A külső felszerelési autós cikkek webáruháza egyéb termékeket is tartogat az Ön számára, tekintse meg a teljes kínálatot!

A szélvédő takaró szerepe

A szélvédő takaró feladata a szélvédőt védeni, mindenek előtt a mechanikus behatásokkal szemben, megakadályozni, hogy kisebb-nagyobb tárgyak a sérülését okozzák. Ezzel együtt óvja a szélvédőt az időjárás káros hatásától. Nem csak szeles, esős, havas időben, de akkor is, amikor tűz a nap és a tárgyak abnormálisan felmelegednek, vagy az UV sugárzás veszélyes értéket ér el. 


Válogasson az autójához megfelelő szélvédő takaró kínálatból:

1 2 > 
1 2 > 

Csak azzal, hogy megakadályozza a por megülepedését a szélvédőn, nagy mértékben járul hozzá ahhoz, hogy azon kevesebb karcolás keletkezzen a porosodást követő tisztítás következtében.  

Az ideális szélvédő takaró

Autó szélvédő takaró

Az ideális szélvédő takaró elég vastag ahhoz, hogy amortizálja a szélvédőre eső tárgyak káros energiáját, de könnyű, egyszerűen szállítható, tárolható és – ami mindennél fontosabb – könnyű a szélvédőn rögzíteni, nem kapja fel egykönnyen a szél és nem folyik alá az eső. Nagyon fontos, hogy hőszigetelő és fényvisszaverő tulajdonsága is legyen, ugyanis az erős napsugárzás által felforrósodott szélvédő gyorsabban öregszik, használódik el, arról nem is beszélve, hogy alatta az autó utastere is abnormális hőmérsékletűre melegedhet, ami szinte használhatatlanná teszi az autót.