AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Szelepsapka választása.

Szelepsapka védi az autó gumiabroncsának szelepházát, a szelep nyílását a külső sérülésektől és a szennyeződéstől, attól, hogy a szelep elduguljon, alkalmatlanná váljon arra, hogy a gumiabroncsot fel lehessen pumpálni. Egyéb külső felszerelési autós cikkek rendeléséhez kattintson ide.

A szelepsapka szerepe

A szelepsapka egyszerű, de fontos kis alkatrésze az autó gumiabroncsának. Elsősorban védelmi funkciója miatt használjuk. Nagyon egyszerű módon zárja el a szelep nyílását, és ezzel megvédi azt a szennyeződések okozta káros hatásoktól, főleg attól, hogy a szelep elduguljon.


Vásárolja meg kedvezményes áron az autójához szükséges szelepsapkát:


Ezen kívül mint az első védelmi zóna, arra is alkalmas, hogy biztonságos védelmet nyújtson a kisebb traumatikus hatásoktól, mindenek előtt a mechanikus sérülésektől. Általában gumiból vagy műanyagból készítik és ellenáll a kisebb erőbehatásoknak, valamint a vegyszereknek is.

Fogyóeszköz

Autógumi szelepsapka

Habár filléres eszköz, de ha rendszeresen cserélni és beszerezni kell, komoly bosszúság forrásává válhat. Ezért az ésszerű és helyes eljárás az, ha alapos tartalékot halmozunk fel belőle, ami nem jár nagy kiadással. A szelepsapka ugyanis, amellett, hogy a funkcióját betöltve a szelep helyett megsérül, a leggyakrabban egyszerűen elvész, elkallódik. A légnyomás mérése során, amihez le kell csavarni, ott marad a földön, elgurul, elkallódik. Nem ritka, hogy a parkírozó autóról fürge kezek lecsavarják, lába kél.