AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Rendszámtábla tartó választása.

A rendszámtábla a forgalomban résztvevő járművek hatósági jelzése. Így rendszámtábla nélkül nem közlekedhetnek az autók. A rendszámtábla biztonságos felerősítésére a rendszámtábla tartó szolgál.

Rendszámtábla tartó minden autón kötelező elem, hogy a rendszám elől-hátul jól rögzített legyen.

A más néven rendszámtábla keret nevet viselő rámaszerkezet többféle anyagból és kivitelben készülhet. Az azonban fontos, hogy a rendszámtábla tartó keret biztosan rögzítse a rendszámot, akár az első oldali, akár a hátsó oldali rendszámtábláról van szó.


Keresse meg autójához megfelelő rendszámtábla tartót:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Éppen emiatt a különleges autó modellekre az adott kocsihoz illő egyedi rendszámtábla igényelhető, s ahhoz megfelelő rendszámtartó keret beszerzése is szükséges. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Rendszámtartó cseréje könnyedén házilag.

Rendszámtábla tartó

Rendszámtartó nélkül nem lehetséges biztosan rögzíteni a hatósági jelzéseket, ezért különösen a gyengébb kivitelű rendszámtábla keretek esetében időnként a rendszám keretek cseréjére lehet szükség. Ezt sokan házilag is képesek elvégezni, de a biztonság érdekében jobb, ha szakemberre bízzuk a rendszámtábla cserét. Az elveszett rendszámtáblák pótlása ugyanis sok pénzbe és időbe kerül. Persze a különleges rögzítők esetében magasabb a rendszámtábla tartó ár, mit az egyszerűbb rendszámtartók esetében.