AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Rendszámtábla tartó választása.

A rendszámtábla a forgalomban résztvevő járművek hatósági jelzése, így nélküle nem közlekedhetnek az autók. A tábla biztonságos felerősítésére a tartó elem szolgál. Más külső felszerelési autós cikkek széles választéka is várja, válogasson közöttük!

Rendszámtábla tartó minden autón kötelező elem, hogy a rendszám elől-hátul jól rögzített legyen.

A más néven rendszámtábla keret nevet viselő rámaszerkezet többféle anyagból és kivitelben készülhet. Az azonban fontos, hogy a tartó keret biztosan rögzítse a rendszámot, akár az első oldali, akár a hátsó oldali rendszámtábláról van szó.


Keresse meg az autójához megfelelő rendszámtábla tartó alkatrészt:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Éppen emiatt a különleges autó modellekre az adott kocsihoz illő egyedi tábla igényelhető, s ahhoz megfelelő rendszámtartó keret beszerzése is szükséges.

Csere könnyedén házilag

Rendszámtábla tartó

Rendszámtábla tartó nélkül nem lehetséges biztosan rögzíteni a hatósági jelzéseket, ezért különösen a gyengébb kivitelű keretek esetében időnként cserére lehet szükség. Ezt sokan házilag is képesek elvégezni, de a biztonság érdekében jobb, ha szakemberre bízzuk a táblacserét. Az elveszett rendszámtáblák pótlása ugyanis sok pénzbe és időbe kerül. Persze a különleges rögzítők esetében magasabb a rendszámtábla tartó ár, mint az egyszerűbb rendszámtartók esetében.