AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Összecsukható vödör választása.

Összecsukható vödör könnyíti meg az autósok életét, ha útközben van ilyesmire szükségük. Az előnye abban rejlik, hogy amikor nincs feladata nagyon kis helyen is elfér.

Mire jó az összecsukható vödör?

Az összecsukható vödör praktikus autótartozék. Egy laza mozdulattal összecsukható és a tokjába tehető. Vihető kempingezni, horgászni, autót mosni. Jól szolgál a hét végi kerti munkáknál, de egy garden-partyban, vagy egy szabadtéri házibuliban akár jeges vödörként is megállja a helyét.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges összecsukható vödröt:


Jól működik szinte minden folyékony, vagy kisebb darabárú tárolásánál. Praktikus nagy bevásárláskor a csomagtartóban számos kisebb árú számára, hogy azok ne guruljanak ide-oda.

Azt tudja, amit minden vödör

Összecsukható vödör

Nem csak az autózás közben, vagy azzal szoros összefüggésben lehet hasznos egy összecsukható vödör, de mindenütt hasznát vehetjük, ahol egy hagyományos vödörnek. Ez főleg arra a fajtájára érvényes, amely lamellaszerűen nyílik és így oldalfala szilárd. Ezek a vödrök kinyitott állapotban üresen is „vödörként” működnek, tehát nem csak tárolásra, szállításra alkalmasak, de üresen sem esnek össze, így például lehet belőlük állatokat, akár lovat is itatni. Különféle méretben kaphatók, 5 és 10 literes változatban a leggyakrabban.