AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Motorkerékpár tartozékok és kiegészítők választása.

Motorkerékpár tartozékok a Kovács Autóalkatrész Webáruház kínálatában!

 

A motorok szerelmesei jól tudják, hogy a ruhák nem csupán a divatot szolgálják, hanem rendkívül fontos szerepet játszanak a testünk védelmében. Viszont a védőfelszerelések viselése nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is lehet jól kinézni bennük, és nem találhatjuk meg a saját egyéniségünknek megfelelőt. A különlegesebb darabok esetében a környezetünk figyelmét is könnyen fel tudjuk hívni magunkra, vagy éppen megtalálhatjuk a motorunkhoz legjobban passzoló színvariációt.

Ma már a legtöbb gyártó igyekszik alkalmazkodni a jövő motorosainak igényeihez, és lépést tartani az aktuális trendekkel, mindezt elérhető áron. Ennek ellenére még a mai napig sok embert látni az utakon száguldozni, védőfelszerelés nélkül. Pedig ez a testünk épségének megőrzése érdekében kiemelten fontos!

 

Áruházunkban sisakok széles választéka között válogathat, vagy megtalálhatja az Ön számára megfelelő dzsekit, kesztyűt, motoros nadrágot, overált, aláöltözetet, vagy éppen vesevédőt és övet.

A védőfelszerelések mellett, természetesen gondolnunk kell a motor ápolására, karbantartására is, vagy olyan kiegészítők beszerzésére, amik nagyban meg tudják könnyíteni az életünket.

Motoros kiegészítők és tartozékok a Kovács Autó Alkatrészek kínálatában

A motorunkon található különböző felületek ápolása más és más tisztítószerek használatát igénylik. Segítségükkel a színek visszanyerik eredeti élénkségüket, és büszkén mehetünk az utakra. Persze ne feledkezzünk meg  a motorkerékpár hajtóláncáról sem, mely rendszeres odafigyelést és ápolást igényel! A szezon előtti első használat előtt a láncot mindenképpen kezelni kell, hogy minél tovább használható legyen. 

A motorkerékpár ponyvák pedig védelmet nyújtanak az UV sugárzás, szennyeződések és a hó negatív hatásaival szemben. Természetesen egy mechanikus zár is fontos lehet, ha járművünkkel leparkolunk valamerre, hogy megóvjuk a tolvajokkal szemben.