AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Keréknyomás mérő választása.

Keréknyomás mérő mentheti meg a helyzetet, ha felmerül a gyanú, hogy nem elégséges a nyomás a gumiban és éppen nem egy benzinkútban állunk az autóval. Tekintse meg a külső felszerelési autós cikk webshop kapcsolódó választékát!

A keréknyomás mérő fontos felszerelés

Számos külső felszerelési cikket fuvarozhatunk magunkkal az autónkban, és ha szerencsénk van, sokáig nincs is szükségünk közülük azokra, például a keréknyomás mérőre, amelyeket a vészhelyzetek kezelésére vásároltunk. Bezzeg ha ilyen helyzet adódik, örülhetünk, hogy kéznél a megoldás.


Válogasson az autójához megfelelő keréknyomás mérő alkatrészt:

1 2 > 
1 2 > 

Előfordulhat, hogy ellenőrizni kell a gumik nyomását, ha meg kénytelenek vagyunk pumpálni a kereket, azt is tudni kell, mikor értük el a megfelelő nyomás szintet. Egyszóval a keréknyomás mérő segítségével lehet helyreállítani útközben is a megfelelő nyomást a gumiabroncsokban. 

Többféle közül lehet válogatni

Keréknyomás mérő

 

Eleve az ízlésünkhöz igazodva választhatunk hagyományos, analóg keréknyomás mérőórát, amelyen a számlapon körbefutó mutatót figyelhetjük, vagy pedig a mai kor divatjának talán jobban megfelelő digitális mérőt, amelyen egy LCD kijelzőn jelenik meg a nyomás értéke számokban. A digitális mérő kényelmesebb, viszont valamivel drágább, és figyelni kell arra is, hogy az eleme ne merüljön le. Webáruházunkban mindkét fajta kapható, a Td márkát ajánljuk a figyelmükbe.