AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Fémházas kompresszor választása.

Fémházas kompresszor felhasználásával számos sűrített levegőt igénylő feladatot lehet ellátni sikeresen az autó körül. Az autó akkumulátoráról működtethető kompresszor fémháza a sérülésektől védi a berendezést.

A fémházas kompresszor felhasználási területei

Az autós számára a legnagyobb előnye egy fémházas kompresszornak a kompakt kialakításon kívül az egyszerű használat és a sokoldalúság. Természetesen alapesetben a kompresszorral a leeresztett kerekeket, vagy a tartalék gumiabroncsot lehet a szükséges légnyomásig felfújni. Kirándulás, kempingezés alkalmával a gumimatracot, a gumicsónakot, a gumimedencét is sikeresen lehet megfelelő nyomású levegővel feltölteni. A kompresszorhoz csatlakoztatott pisztollyal az autó rejtett alkatrészeit lehet a portól megtisztítani, de egy szórófejjel a kerítés is lefesthető, vagy a fal is lemosható vele. A fémházas kompresszor előnye

Fémházas kompresszor

A fémházas kompresszor legnagyobb előnye, hogy alig 3 kilogrammot nyom, kis helyen elfér az autóban. Bár az akkumulátorról működtethető, alig 12 Volt feszültséggel, mégis könnyen előállítható vele akár 10 bár nyomás is, ami több mint 30 liter levegő pumpálásával egyenlő percenként. Nem csak praktikus kiegészítője az autó belső felszereléseinek, de ezzel együtt egyáltalán nem drága, hiszen akár 10 ezer forintos ár alatt is beszerezhető. Egyszerű használata miatt azoknak is érdemes beszerezni, akik úgy érzik nem nekik találták ki az autó körüli barkácsolást és a legegyszerűbb szerelési feladatoktól is idegenkednek.