AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Autó ponyva választása.

Autó ponyva segítségével lehet a szabad ég alatt tárolt autónkat a lehető legjobban megóvni az időjárás viszontagságaitól, esőtől, széltől, hótól és a káros ultraibolya sugárzástól, ami főleg a fényezést károsítja. Válogasson a további külső felszerelési autós cikkek közül!

Az autó ponyva csak látszólag egyszerű külső felszerelés

Az autó ponyva csak látszólag egy primitív eszköz, mivel nagyon sok mindent várunk el egy jó ponyvától. Elsősorban, hogy védje az autónkat. Másodsorban – és ez kicsit furcsán hangzik -, azt is, hogy ne okozzon kárt a járműben. A ponyvának ugyanis nem csak nagyon hatékonyan kell védeni az autót, ...


Válogasson az autójához megfelelő autó ponyva kínálatból:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Autó ponyvával letakarva

...de lehetővé kell tenni, hogy a jármű jól szellőzzön, a levegő ne szoruljon be a autó ponyva alá. Az autó nedves alkatrészeinek minél hamarabb meg kell száradnia, és a nem szellőző ponyva azzal, hogy ezt megnehezíti, elősegíti a korrózió és a különféle káros gombák, baktériumok elszaporodását.

Az autóra szabott ponyvát kell használni

Az autókat a méretükhöz igazított ponyvával kell letakarni, mert sem a nagyobb, sem a kisebb nem nyújt kellő védelmet. Ennek megfelelően az egyes márkákra és típusokra méretezett kész autó ponyvákat lehet vásárolni. A legjobb azonban a méretre szabott ponyva, úgy, mint a méretre szabott öltöny, ami jobban alkalmazkodik a viselőjéhez, mint a konfekció. Ez annyit jelent, hogy az ilyen ponyvát az autó extráihoz, a tetőtartóhoz, a légáramlást befolyásoló spoilerekhez lehet igazítani. Ezek azonban – pont mint a testre szabott öltönyök – drágábbak, ezért nem annyira elterjedtek, mint a nagy választékban szállított „konfekciós” autó ponyvák, amelyek ugyancsak jól megfelelnek a célnak.