AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Váltó borítás választása.

Váltó borítás, vagy más néven váltózsák, sőt váltószoknya védi a szennyeződéstől a sebváltót a sofőr ülése mellett. Idővel ez is tönkremegy és ilyenkor cserélni kell.

Mire jó a váltó borítás?

Könnyű belátni, hogy nem tenne jót a sebváltónak, ha a váltókarnál mindenféle szemét bepotyogna az utastérből, a morzsáktól kezdve a szotyin át egészen az igazán veszélyes aprópénzig. Ezt hivatott megakadályozni a váltó borítás, amit sokan szívesebben hívnak váltózsáknak vagy váltószoknyának.


Keresse meg autójához megfelelő váltó borítást:

1 2 > 
1 2 > 

Az autó eredeti váltó borítása is elkophat, megsérülhet idővel, ilyenkor persze cserélni kell. Az is előfordulhat, hogy még bírná a strapát, de szeretnénk egy szebb, vagy egyszerűen csak jobb állapotban lévő váltó borítással felturbózni az autónk megjelenését. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Váltó borítás is többféle kapható

 

A váltó borítás leggyakrabban műbőrből, esetenként bőrből készül, nagyon sokféle színben, egyszóval esztétikai szempontok alapján is lehet válogatni közöttük. Másrészt van univerzális, nagyon sokféle autóban használható típus, de van olyan is, amely egy-két autótípushoz passzol, pont annak megfelelő méretű. Aki váltó borítást vásárol, ezért jól teszi, ha ellenőrzi, hogy a valószínűleg a megjelenése vagy az ára miatt kiválasztott típus pontosan illeszkedik-e majd az autójába. Webáruházunkban Mammooth és Td márkájú váltó borítás kapható.