AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Üléshuzat választása.

Üléshuzat a jó megoldás, ha meg akarjuk akadályozni az ülések gyors kopását, szennyeződését. Ezzel pénzt is megtakarítunk, mert nem kell az eredeti kárpit tisztítására költeni, egyszerűen cserélgetni kell az új huzatot. Tekintse meg teljes belső felszerelési autós cikkek kínálatunkat!

Autó üléshuzat cseréje

A praktikus üléshuzat szabása megkönnyíti a huzat cseréjét, egyszerűen rögzíthető, könnyen levehető és feltehető. Ugyanakkor olyan színű és mintázatú, amelyen nem látszik meg minden szennyeződés azonnal. Fontos, hogy könnyen mosható és nehezen gyűrődő legyen.


Keresse meg az autójához illő uléshuzatot:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Természetesen nem utolsó szempont az sem, hogy színben és mintájában alkalmazkodjon a kocsi belső borításának színeihez, a műszerfal anyagához. Hasznos, ha az üléshuzat könnyen porszívózható, mosószerrel és anélkül is tisztítható. Praktikus megoldás, ha két garnitúra huzatot vásárolunk, így a mosás, tisztítás idején is tiszta huzat áll rendelkezésre autónk üléseire. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az autóülés huzatainak anyaga

Üléshuzat autójához

Nagyon fontos, hogy az üléshuzat olyan – lehetőleg – természetes anyagból készüljön, ami jó nedvszívó tulajdonsággal rendelkezik, nem vonzza magához a port és nem töltődik fel súrlódásra elektromossággal. Figyelni kell az üléshuzat anyagának megválasztásánál, hogy nem egy esetben, amikor hosszú utat teszünk meg a gépkocsival, órákat kell az ülésben eltölteni. Ilyenkor egyáltalán nem közömbös mennyire gyűrődik és az sem, hogy nem irritálja-e a fedetlen testrészeket, más ruhákkal érintkezve nem színezi-e el azokat. Gyakori az olyan üléshuzat, amelynek alsó fele nem engedi át a nedvességet, de mégis jól szellőzik. Ezzel még inkább kíméli az eredeti kárpitot, ugyanakkor nem ragad az ember még rövidnadrágban sem az üléshez.