AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Ülésfűtés és ülésmasszázs választása.

Ülésfűtés és ülésmasszázs - ezek is olyan kényelmi berendezések, amelyek a biztonságunkat is szolgálják. Különösen hosszabb utakon egyáltalán nem mellékes, hogy a sofőr mennyire marad fitt, és persze az utasok kényelme sem elhanyagolható szempont. A belső felszerelési autós cikkek webáruház teljes kínálatát ide kattintva tudja megtekinteni.

Ülésfűtés, hogy ne fázzunk

Az elég kellemetlen tud lenni, amikor a téli hidegben végre beülünk a régóta parkoló autónkba és kiderül, hogy az is csak egy jégverem. Minden hideg benne, még az ülés is. Ha el akarjuk kerülni ezt rossz érzést, de nem olyan autónk van, amelyben ezt már gyárilag megoldották, elég, ha ülésfűtést szerelünk az autónkba, legalább a vezető ülésre.


Válogasson az autójába való ülésfűtés és ülésmasszázs választékban:

1 2 > 
1 2 > 

Többféle megoldás is létezik, vásárolható például olyan karbonszálas ülésfűtés, amelyet csak be kell tenni az ülés huzata alá. Ennél valamivel jobb megoldás a fűthető üléshuzat, amit csak rá kell húzni az ülésre. A legkomolyabb megoldás, amikor az ülésfűtést be kell szerelni az ülésbe, ilyenkor jó, ha a masszázst is megoldjuk, hiszen vannak olyan masszírozó ülésfűtő rendszerek, amelyek mindkét feladatot ellátják. Az ülésfűtés szabályozható és 12 voltos árammal szokott működni, van olyan is, amelynek a vezetékét csak egyszerűen be kell dugni a szivargyújtóba.

Autó ülésfűtés

Az ülésmasszázs mindig az ülésfűtéssel együtt szerelhető be

Nem csak egyszerűen arról van szó, hogy hatékonyabb összekötni a két funkció ellátásának a megoldását: a masszázs gyakran úgy a leghatásosabb, ha hő terápiával ötvözik. Akár fűtéssel, akár annak bekapcsolása nélkül (például a nyári kánikulában), a masszázs gondoskodik a teljes hátizomzat ellazításáról, megakadályozza, hogy a hosszú úton elgémberedjünk. Az ülésmasszázs távirányítóval könnyen kezelhető.