AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Tükör választása.

Tükör közül webáruházunkban sokféle közül lehet válogatni, vannak gyáriak és utángyártottak is, így többek között Alkar és Tyc tükrök.

Tükör több is van az autónkban, visszapillantó tükör három is, hogy figyelemmel kísérhessük, ami a kocsink mögött történik.

A két külső visszapillantó tükör, a vezetőoldali oldaltükör meg az anyósülés melletti sajnos gyakran károsodik, megsérül és összetörik, kiesik a tükörlap, vagy csak elöregedik és megvakul, de bizony az is előfordul, hogy egyszerűen ellopják.


Keresse meg autójához megfelelő tükröket:

1 2 > 
1 2 > 

A belső visszapillantó tükör pedig, amely többnyire a szélvédő üvegre van erősítve, néha egyszerűen leesik, és persze ezzel is előfordulhat, hogy megvakul. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Autó visszapillantó tükör

Komplet külső tükrök cseréje

A komplett külső tükröket komolyabb sérülés, vagy lopás esetén pótolni kell, ez gyakran nem is kis beruházás, hiszen sokszor fűthető és elektromosan állítható tükrökről van szó. Ha viszont csak a tükörlap sérült vagy veszett el, szóba jöhet a javítás is. A tükörlap, vagyis a visszapillantótükör betét lehet sima vagy akár domború is. Ehhez még csak annyit tegyünk hozzá, hogy a visszapillantó tükröket ajánlott gondosan beállítani, hogy minél kevesebb legyen a holttér.