AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Szellőző dekoráció választása.

Az autós dekorációk nagyban fel tudják dobni az utastér kinézetét, ezek lehetnek ablak dekorációk, vagy éppen szellőző dekorációk is. A szellőző dekorációnak többféle fajtája is va, vannak valóban a dekoráció céljából készült szellőző díszcsíkok, valamint léteznek szellőzőre szerelhető telefontartók is, amelyek nemcsak a dekorációt szolgálják, hanem igen hasznosak is.

Szellőzőre szerelhető telefontartók és GPS-tartók

A szellőzőre szerelhető telefontartók általában univerzálisak, tehát használhatóak az összes telefonhoz, ráadásul nagyon könnyű őket a szellőzőnyílásba szerelni. Szilárd és erős tartást biztosít minden készülékhez, ezért a telefon biztonságban lesz a szellőzőn és minden gombhoz és csatlakozóhoz könnyen hozzá lehet férni. Ezek a telefontartók használhatóak akkor is, amikor éppen tok van a telefonon. Ezek az eszközök nagyon jól mutatnak a szellőzőn, ráadásul hasznosak is, hiszen így mindig szem előtt lehet a telefon, nem kell a zsebben vagy a kesztyűtartóban tartani. A szellőzőre akár GPS-tartót is lehet szerelni, ami szintén hasznos tud lenni, hiszen így könnyen elérhető lesz a GPS és jól látható is.


Keresse meg az autójához megfelelő szellőző dekorációt:


Szellőzőre szerelhető egyéb dekorációs megoldások

Mindenki szereti dekorálni autója belsejét, tehát természetesen többféle dekorációs elem is kapható, vannak nőies, illetve férfias darabok is. Ezekkel a szellőzős dekorációkkal egy igazi stílusos és teljesen új megjelenést kölcsönözhet az autó belsejének, ráadásul vannak olyan szellőzős dekorációk is, amelyek illatosak. Vannak olyan dekorációs elemek is, amelyek légfrissítőként használhatóak, tehát nemcsak esztétikusak, de hasznosak is. Ezekkel az autó jól néz ki, és az illata is jó lesz. Vannak például szellőzőre szerelhető virágok, masnik, pillangók, és akár állatok is.