AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Övcsipesz választása.

Övcsipesz segítségével csökkenteni lehet a kényelmetlen érzést, amit egy túlságosan feszülő biztonsági öv okozhat. Felszerelése azonban nem csökkentheti az öv hatékonyságát. Böngésszen kapcsolódó belső felszerelési autós árucikk választékunkban!

Az övcsipesz funkciója

Az övcsipesz funkciója, hogy az eredeti övcsatlakozónál lazábban tartsa a biztonsági övet. Ez egy nagyon kellemes kényelmi funkció, aminél azonban nagyon fontos, hogy az övcsipesz használata ne tegye annyira lazává a biztonsági övet, ami már rontja a hatékonyságát.


Vásárolja meg kedvezményes áron az autójához szükséges övcsipeszt:


Vagyis az övcsipesznél nem annyira az a fontos, hogy mit, hanem az, hogy mit nem szabad elérni vele. Azt semmiképpen sem, hogy az öv olyan laza legyen, hogy ütközésnél az előremozduló test az öv és a közte lévő nagy távolság miatt erősen fel tudjon gyorsulni.

Az övcsipesz felszerelése

Autó övcsipesz

 

Az övcsipesz felszerelése nagyon egyszerű. Fejjel lefelé kell kézbe venni, le kell venni az alsó részét. A biztonsági övet ebbe az alsó részbe kell helyezni és visszatenni rá a felső részt. Ezután kell beállítani az öv lazaságát. Ez a legfontosabb művelet és itt nagyon gondosan kell eljárni. Általános alapelvként el kell fogadni, hogy az öv és az ember teste közötti távolság nem lehet nagyobb 3 centiméternél. Ha ezt sikerült beállítani, akkor a fékező rászorítása után a műveletet sikeresen befejeztük.