AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Övcsipesz választása.

Övcsipesz segítségével csökkenteni lehet a kényelmetlen érzést, amit egy túlságosan feszülő biztonsági öv okozhat. Felszerelése azonban nem csökkentheti az öv hatékonyságát.

Az övcsipes funkciója

Az övcsipesz funkciója, hogy az eredeti övcsatlakozónál lazábban tartsa a biztonsági övet. Ez egy nagyon kellemes kényelmi funkció, aminél azonban nagyon fontos, hogy az övcsipesz használata ne tegye annyira lazává a biztonsági övet, ami már rontja a hatékonyságát.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges övcsipeszt:


Vagyis az övcsipesznél nem annyira az a fontos, hogy mit, hanem az, hogy mit nem szabad elérni vele. Azt semmiképpen sem, hogy az öv olyan laza legyen, hogy ütközésnél az előremozduló test az öv és a közte lévő nagy távolság miatt erősen fel tudjon gyorsulni.

Az övcsipesz felszerelése

Autó övcsipesz

 

Az övcsipesz felszerelése nagyon egyszerű. Fejjel lefelé kell kézbe venni, le kell venni az alsó részét. A biztonsági övet ebbe az alsó részbe kell helyezni és visszatenni rá a felső részt. Ezután kell beállítani az öv lazaságát. Ez a legfontosabb művelet és itt nagyon gondosan kell eljárni. Általános alapelvként el kell fogadni, hogy az öv és az ember teste közötti távolság nem lehet nagyobb 3 centiméternél. Ha ezt sikerült beállítani, akkor a fékező rászorítása után a műveletet sikeresen befejeztük.