AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Nyakpárna választása.

Nyakpárna használatával sokkal kényelmesebbé tehetőek a hosszú autóutak, amelyek során az ember számos testrésze elgémberedik, így a nyaka is. Válogasson kapcsolódó belső felszerelési autós cikkek kínálatunkból is!

A nyakpárna funkciója

A nyakpárna az autózás nem gyakran igénybe vett kisegítő eszköze. Pedig nagy hasznát lehet venni, főleg azoknak praktikus, akik rendszeresen hosszabb autóutakat tesznek. Ilyenkor az utasok egy testtartásban kénytelenek ülni tartósan, gyakran kényelmetlen pózban bóbiskolnak, szundikálnak.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges nyakpárnát:

1 2 > 
1 2 > 

Autó ülés nyakpárna nyaktámasz

Különösen ebben az esetben veszik nagy hasznát a fejpárnának, amely az ide oda mozgó, előre-hátra és oldalra is kilengő gépkocsiban segítik, hogy a fej kényelmesen pihenhessen.

Hosszú utazás nyakpárnával

Hosszú út után megérkezve gyakori panasz a fejfájás, a nyak elmerevedése, oxigénhiány, álmosság és levertség. Ennek természetesen számtalan oka lehet és van is, de köztük az egyik leggyakoribb az, hogy az emberi nyak nehezen viseli az autózással együtt járó nagy igénybevételt. Az ember ugyanis – tudja, nem tudja -, a fejét folyamatosan igyekszik egy bizonyos állásban tartani, amit még csecsemőkorában tanul meg, azért, hogy az egyensúlyi szervei a fülében jól működhessenek és a teste valódi helyzetéről adjanak információt. Nagy megkönnyebbülést jelent ebben minden olyan segédeszköz, így leginkább egy fejpárna, amely tartósan stabilizálni tudja a fej helyzetét.