AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Kulcstartók választása.

Kulcstartók nehezítik meg, ha nem is képesek megakadályozni, hogy az autónk kulcsait elveszítsük, illetve, ha nem találjuk könnyebben a nyomára bukkanjunk. A kulcstartók mellett számos egyéb terméket is rejt a kapcsolódó belső felszerelési autós cikkek kínálat, tekintse meg mind!

A kulcstartók szerepe

A kulcstartók első megközelítésben arra szolgálnak, hogy az autó kulcsát, vagy kulcsait hozzájuk rögzítsük, amivel megkönnyítjük a kulcsok tárolását, felakasztását, vagy hogy azonnal felismerjük őket. Az autó kulcsai, mint minden más kulcs, szeretnek – ha csak átmenetileg is –, de elveszni, eltűnni. Ilyenkor jó szolgálatot tesznek a világító kulcstartók, amelyek jellegzetes színükkel hívják fel magukra a szórakozott autós figyelmét. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy az átlagosnál is szórakozottabb tud lenni, nem árt, ha olyan kulcstartót vásárol, melynek eltűnése esetén valamilyen hang hatására válaszhangot kelt, így téve lehetővé rejtekhelye feltalálását. A kulcstartók egyéb fontos funkciói

Autós kulcstartó

A kulcstartónak a sima praktikus funkciója mellett társadalmi szerepe is van. Főleg, ha tapintatosan ugyan, de fel szeretnénk hívni, jellemzően a másik nem képviselőinek figyelmét arra, milyen potenciával rendelkezünk, már ami az anyagikat érinti, egy autós kulcs laza forgatásával az ujjunk körül. Ezzel nem csak azt áruljuk el, ugyanis, hogy ügyes kezünk van, de az adott autómárka jelével ellátott kulcstartóval azzal kapcsolatban is információkat közvetítünk a környezetünk számára, hogy milyen autóval érkeztünk, mennyire vastag lehet a pénztárcánk.